meztelenség Sarka Kata Playboy vetkőzés húsvét Kulcsár Edina nyuszis magazin Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a húsvét, és az ünnep apropóján megszavaztattuk, ki az a szexi sztár, akit meztelenül látnátok a nyuszis magazin címlapján.

Szuper névsort állítottunk össze, így hat gyönyörű hölgy közül választhattátok ki, hogy ki az aki szerintetek legjobban mutatna a Playboy címlapján. A bronzérmes Erős Antónia lett, a második helyezést Kulcsár Edina érte el, a legtöbben pedig Sarka Kata bájaira lennének kíváncsiak - ezzel kapcsolatban pedig Hajdú Péter gyönyörű feleségét is megszólaltattuk.

Forrás: Instagram/Sarka Kata, Fotó: Borzi Vivien

„Nagyon sokszor tárgyaltunk már arról, szerepelnék-e a lapban, bárki is volt a főszerkesztő. Gyakorlatilag 10 éve beszélünk erről, legutoljára egy hónapja került szóba, hogy szerepelnék-e a lapban. Bár már megváltozott a Playboy, és nem is kellene teljesen meztelenre vetkőzni, mégis van egy erősebb indok, amiért nem vállalom a lapban való szereplést. Mivel a Magyarország Szépét csinálom, és ott a lányok szereződésében benne van, hogy aktfotózáson nem vehetnek részt, szeretnék azzal példát mutatni, hogy ezt én sem teszem, ráadásul van két gyermekem, és rájuk is tekintettel vagyok" – magyarázta Kata, aki hozzátette férje, Hajdú Péter ebbe a döntésbe sosem szól bele, rábízná, hogy ledobja-e a textilt vagy sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.