Megszólalt Elton John a szexuális zaklatásának ügyében

Forrás: AFP/Paul Morigi -
vád molesztálás testőr megszólalás szexuális zaklatás Sir Elton John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaptalan és nem igaz - így reagált a világhírű énekes az egykori testőre által felhozott vádakra, amelyek szerint Elton John molesztálta és zaklatta a férfit.

Mint korábban a Life.hu is megírta, Sir Elton John egyori testőre, Jeffrey Wenninger a napokban azzal vádolta meg a többszörös Grammy-díjas énekest, hogy 2010 és 2014 között rendszeresen zaklatta és szexuálisan molesztálta őt.

Forrás: AFP/Paul Morigi

Sir Elton John nemrég kiadott hivatalos közleményében állítja: Wenninger csak pénzt akar kicsikarni belőle, az általa felhozott vádak pedig hazugságok.

Ezek az állítások nyilvánvalóan hamisak, és ellentmondanak a felperes korábbi nyilatkozataival

Hogyan ölnek meg bennünket a reklámokban szereplő nőideálok?http://www.life.hu/news/20160323-igy-hatnak-rank-a-reklamokban-szereplo-noidealok.htmlHogyan hatnak ránk a reklámok? Milyen nőiedálokat közvetítenek felénk? Hogyan tárgyiasítják el a nőket? Többek között erről beszél a téma egyik szakértője, Jean Kilbourne az alább látható videóban. NewsOrigoKét évig tartott bezárva egy kamaszlányt, most börtön vár ráhttp://www.life.hu/news/20160329-kabu-terauch-2-even-at-tartott-fogva-egy-kamaszlanyt.htmlA fiatal lány úgy menekült meg, hogy fogvatartója véletlenül nyitva hagyta az ajtaját. A férfi megpróbált öngyilkos lenni a történtek után. NewsThinkstockÚj fordulat Paul Walker halálának ügyében - Ki felelős a tragédiáért?http://www.life.hu/news/20160325-paul-walker-autobalesetben-meghalt-sztar-halala-ugyeben-reagalt-a-porsche-az-ot-ert-vadakra.htmlA Porsche a napokban reagált az őt ért vádakra, amelyek szerint az autógyártó cég felelős a sztár és a vele együtt utazó Roger Rodas haláláért. NewsOrigoKiakadtak a szülők egy amerikai iskola jógaóráin, mert keresztényellenesnek tartjákhttp://www.life.hu/news/20160323-egy-georgia-megyei-iskola-jogaorai-miatt-kiakadtak-a-szulok-mert-keresztenyellenesnek-tartjak.htmlEgy Cobb megyei általános iskola néhány növendékének szülője aggodalmát fejezte ki az intézmény nemrég bevezetett jógaórái miatt, mivel elmondásuk szerint ezzel támogatják a nem keresztény hitrendszert. News--Katalin hercegné elárulta, mivel vette le lábáról Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20160322-katalin-hercegne-elarulta-melyik-unnepi-etelt-keszitette-el-eloszor-erzsebet-kiralynonek.htmlVilmos herceg neje első alkalommal adott interjút szólóban, amelyben többnyire az anyakirálynőről és gyermekeiről beszélt. News--Több millió dollárra perelték a Kardashian nővérekethttp://www.life.hu/news/20160322-kim-kourtney-es-khloe-kardashian-valosagshow-sztarokat-tobb-millio-dollarra-pereltek-be.htmlEgy amerikai befektetési cég 180 millió dollára, vagyis körülbelül 50 milliárd forintnak megfelelő összeget követel Kim, Khloe és Kourtney Kardashaintól. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.