Micsoda? Szelfizett egy túsz az egyiptomi géprablóval

Forrás: Twitter/Journo_Paul -
eltérítés szelfi repülőgép Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt valódi a robbanóöve az eltérített egyiptomi repülő géprablójának. Veszélytelenségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az egyik túsz még közös képet is készített vele, mosolyogva.

Szerencsére minden túsz kiszabadult a keddi géprabló akciója után, teljesen épségben. Szeif Eldin Musztafa robbanóöve nem volt valódi, és a követelései is teljesen homályosak voltak. Valószínűleg szerelmi bánat állhatott a gépeltérítés mögött, de a mentálisan instabil férfi indokai egyelőre nem világosak.

Forrás: AFP/George Michael

Követelései annyira összefüggéstelenek és értelemetlenek voltak, hogy a hatóság nemhogy teljesíteni, még komolyan venni sem tudta őket. A ciprusi miniszterelnök az esetet követő sajtótájékoztatón vidáman mosolyogva számolt be a történtekről. Amikor arról kérdezték, hogy valójában egy nő miatt térítették-e el a gépet, csak annyit válaszolt.

“Mindig egy nő van a dologban”

Az egyik túsz, a 26 éves Ben Innes még közeli kapcsolatot is létesített a géprablóval. Viáman, mosolyogva álltak össze egy közös kép erejére, ami nagy bátorságra vall, de a fiú szerint nem volt igazából mit vesztenie.

Szelfizett egy túsz az egyiptomi géprablóval, Ben Innes Forrás: Twitter/Journo_Paul

“Arra gondoltam, ha igazi bomba van rajta, akkor nincs mit vesztenem” - mondta Benn Innes, amikor arról kérdezték, miért is fotózkodott a férfival.

Hamarosan bárki belekukkanthat Katalin hercegné és Vilmos herceg életébehttp://www.life.hu/news/20160330-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-eletet-es-szerelmi-tortenetet-bemutato-dokumentumfilm.htmlA Reelz nevű amerikai tévécsatorna több részes dokumentumfilmben fogja bemutatni Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelmének történetét a kezdetektől egészen a napjainkig. News--Meghalt az Oscar-díjas színésznő, Patty Dukehttp://www.life.hu/news/20160330-patty-duke-oscar-dijas-szineszno-meghalt.htmlA csodatevő című filmjéért elismert filmsztár a hírek szerint hosszas betegeskedés után, vérmérgezésben hunyt el. 69 éves volt. News--Élő kapcsolás! Így élnek hazánk gólyái az otthonukban http://www.life.hu/news/20160330-magyarorszag-golyai-nezz-be-eloben-a-madarak-feszkebe-fekete-golyak-nemzeti-park.htmlMagyarországon több megyében is működik egy olyan kamerarendszer, mely segítségével te is élőben megnézheted a hazánkban élő madarak fészkeit. NewsOrigoMegszólalt Elton John a szexuális zaklatásának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160330-sir-elton-john-enekes-megszolalt-testorenek-szexualis-zaklatasanak.htmlAlaptalan és nem igaz - így reagált a világhírű énekes az egykori testőre által felhozott vádakra, amelyek szerint Elton John molesztálta és zaklatta a férfit. News--Uniszex mosdót nyitott egy szupermarkethttp://www.life.hu/news/20160330-uniszex-mosdot-nyitott-egy-szupermarket-az-lmbt-kozossegeknek-es-szuloknek-fogyatekos-gyermekekkel.htmlElsőre furcsán hangozhat az ötlet, de a bolt részletes magyarázatot adott arra, hogy miért tartották fontosnak ezt a lépést. News--Bíróság elé állhat a wellnessbűnözőhttp://www.life.hu/news/20160329-birosag-ele-allhat-a-wellnessbunozo.htmlTíz szállodában szállt meg, majd távozott fizetés nélkül a 27 éves férfi, még tavaly nyáron. Végül Hajdúszoboszlón kapták el, és úgy tűnik, hogy nem ússza meg vádemelés nélkül. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.