Panasz érkezett a Farm miatt - A szereplők nem jól bánnak az állatokkal

Forrás: RTL Klub -
farm állat gondozás panasz szereplő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag már az állatvédők is felfigyeltek arra, hogy a városhoz szokott szereplők nem úgy gondozzák az állatokat, ahogy az elvárható lenne.

Nem csak a reality szereplőinek van nehéz dolga a farmon, hanem az állatokat is megviseli az, ahogy időnként bánnak velük. Az állatvédő szervezetekhez már most – bő egy héttel az első adás után – megérkeztek az első panaszok, a tévénézők szerint ugyanis állatkínzás, ahogy a városi élethez szokott legények és lányok az állatokkal bánnak. Már Szilveszter gazda is megjegyezte, hogy sem az állatok etetése, sem a takarítása nem zökkenőmentes, szerinte az egyetlen megmaradt kecskét is „tönkretették" – írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

A csatorna viszont úgy véli, minden rendben van a gazdaságban. „A műsor készítése során a lehető legnagyobb gondot fordítjuk a helyszínen lévő állatok jólétére és épségére. Az orvosunk naponta ellenőrzi a játékosokkal együtt élő állatok állapotát, és úgy látja, hogy a játékosok rendesen gondozzák azokat" – tudatta a lappal a csatorna marketingkommunikációs osztálya. Azt is közölték, hogy eddig nem kellett beleavatkozni az etetésbe, és a tisztán tartásba, mivel a játékosok jól végzik a dolgukat, a jószágok elegendő élelmet és megfelelő ellátást kapnak.

Demcsák volt férje állítja: Zsuzsa bódultan rám térdelt, és fojtogatott!http://www.life.hu/sztarok/20160331-demcsak-volt-ferje-kiss-jozsef-allitja-hogy-a-musorvezeto-raterdelt-es-fojtogatta.htmlNem zárult még le Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere. A műsorvezető súlyos testi sértéssel vádolta meg Kiss Józsefet, aki viszont tagadja, hogy bántalmazta volna a Mokka háziasszonyát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSebestyén Balázs üzent a TV2-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-balazs-uzenete-a-tv2nek.html Sebestyén Balázs egy díjátadó gálán üzent a TV2-nek. A műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét. A Life.hu riporterével is beszélgetett a csatornáról. Íme! TV + Sztárok--Az év műsorvezetője: Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160331-az-ev-musorvezetoje-sebestyen-balazs.htmlSebestyén Balázsnak ítélték az év férfi műsorvezetője díjat. A Life.hu riportere ott járt a díjátadón, rögzítette Balázs beszédét. Íme!TV + Sztárok--Ördög Nóra lett az év női műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160331-ordog-nora-lett-az-ev-noi-musorvezetoje.htmlÖrdög Nóra lett 2015 legjobb női műsorvezetője. A Life.hu riportere ott volt, mikor Nóri átvette a díjat, és humoros köszönőbeszédet mondott. Íme!TV + Sztárok--Ilyen, amikor Rihanna mellbimbói egy kendővel küzdenekhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-rihanna-meztelenul-vergodik-az-uj-klipjeben.htmlAz énekesnő nem akármilyen klippel állt elő: levetkőzte gátlásait, és elcserélte őket egy áttetsző kis kendőcskére, ami alól még a mellbimbói is kivillantak. TV + Sztárok--Hamburgerrel szexiskedett a dominának öltözött Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20160330-tolvai-renata-enekesno-hamburgerrel-szexiskedik-dominanak-oltozve.htmlA Megasztár győztese azúttal nem a színpadon, közönség előtt, hanem a kamerák előtt, modellként pózolva bizonyította rátermettségét. A Life.hu riportere, Németh Máté pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.