Szeif Eldin Musztafa egyiptomi gépeltérítő egykori felesége szerint rendszeresen verte őt és a közös gyermekeiket, valamint többször megfenyegette és rettegésben tartotta őket.

Mint arról korábban a Life.hu is beszámolt, kedden eltérítették az EgytpAir egyik repülőgépét. A géprabló pilóta, Szeif Eldin Musztafa az eddigi fejlemények szerint szerelmi bánata miatt irányította a gépet Ciprusra, ahol exfelesége, Cypriot Marina Paraschou él.

Forrás: AFP/George Michael

Az asszony azonban nemrég egy ciprusi lapnak cáfolta, hogy bármilyen romantikus szála is felmerülhet ennek a történetnek, 5 évig tartó házasságuk ugyanis maga volt a pokol - fogalmazott.

Pokoli házasság volt tele fenyegetésekkel, veréssel, kínzással és félelemmel. Olyan ember volt, aki tudta, hogyan kell félelmet kelteni a másikban, és hogyan döntse magát nyomorba. Kiegyensúlyozatlan és ijesztő egyéniség volt - mondta el a Phileleftheros nevű helyi lapnak adott interjújában az 51 éves asszony, akinek 3 gyermeke született a pilótától. Paraschou szerint férje drogfüggőséggel küzdött, és többször bántalmazta őt, gyermekeit és a nő szüleit is. Szeif Eldin Musztafa ügyét továbbra is vizsgálja a rendőrség.