A színész várandós neje komoly anyagi nehézségekkel küzd. Elmondása szerint Damu egy fillérrel sem támogatja őt, pedig a közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Két hónapja egyáltalán nem ad haza pénzt Damu Roland, pedig Edinának nincs saját jövedelme. A várandós nő elmondása szerint a színészt nem érdekli, hogy nincs mit enniük - írja a Blikk. 

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo

Ismerősöktől kértek kölcsön, hogy a villanyt és a gázt ne kapcsolják ki. Minden mozdítható tárgyat eladtak már a lakásukból, hogy pénzhez, és így ételhez jussanak. “Nem tudok venni magamnak terhesvitamint, nem tudok megfelelően táplál­kozni, az idegesség miatt négy kilót fogytam, pedig a baba miatt hízni kéne” - mondta Edina a lapnak.

Az egész házasságomat bánom, sajnálom, hogy megismertem Rolandot.Szép részek csak addig voltak, amíg börtönben volt. Az egyetlen jó, hogy a kisbaba a pocakomban van, de az együtt kiválasztott nevet, a Maját megváltoztatom, hogy ne emlékeztessen a múltra. Szonjának fogom hívni a kislányomat” - folytatta a nő, aki azt is állítja, hogy Damu várandósan is kezet emelt rá, és leköpte.