Durva szóbeszéd Kárász Róbert kirúgásáról

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Kárász Róbert TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 1-jén Kárász Róbertnek, a Mokka műsorvezetőjének is távoznia kellett a TV2-től. A tévés nyolc évig dolgozott a csatornánál, volt kollégái így reagáltak a távozására. 

A Blikk úgy tudja, bár Kárász Róbert hivatalosan közös megegyezéssel hagyja ott a TV2-t, tulajdonképpen a munkarend megváltozása tette be nála a kaput. Kárász a Mokka havi 20-22 adásból legalább 10, de olykor 11-12 reggelen köszöntötte a nézőket, ám a napilap információi szerint ez áprilistól megváltozott volna.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Vujity Tvrtko kirúgása után a csatorna szerződtette Szebeni Istvánt, akivel kapcsolatban mindenki úgy gondolta, hogy mivel nem vezetett még reggeli műsort, eleinte biztosan csak pár adást, maximum egy hetet kap havonta, hogy bizonyítson. Ám amikor megérkezett az április havi beosztás, Robi azzal szembesült, hogy a korábbi munkának csak a felét kérik tőle, ami persze azt is jelenti, hogy felére csökken a fizetése, hisz feleannyi mun­káért miért fizessenek neki többet” – árulta el egy bennfentes a lapnak.

„Egyszerűen olyan helyzetbe hozták, hogy vagy megalázza magát, és aláírja, vagy távozik. Ő pedig a TV2-ben az utóbbi hetekben történtek után inkább úgy döntött, hogy lelép. Bár közös megegyezéssel írták alá a felmondását, mindenki tisztában van azzal, hogy ez kirúgást jelent, hiszen a szerződési feltételeket egyoldalúan a TV2 változtatta meg” – tette hozzá az informátor. Kárász Róbert egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Demcsák elsírta magát, Törőcsik Mari szégyent és gyalázatot emlegethttp://www.life.hu/sztarok/20160402-karasz-robertet-menesztettek-a-tv2tol-demcsak-zsuzsa-torocsik-mari-reakcioja.htmlAhogy hírt adtunk róla Kárász Róbertnek, a Mokka műsorvezetőjének is távoznia kellett a TV2-től. A tévés 8 évig dolgozott a csatornánál. TV + Sztárok--Bárdos András: "Elég hazudós ember voltam"http://www.life.hu/sztarok/20160401-bardos-andras-musorvezeto-es-ujsagiro-elmondasa-szerint-hazudos-ember-volt.htmlAz egykori híradós őszintén mesélt feleségével, Máté Krisztával való megismerkedésük kezdeteiről, és arról, milyen sokat változott az elmúlt évek alatt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKáromkodás és töméntelen nevetés: a hazai tévézés legjobb pillanatai! http://www.life.hu/sztarok/20160401-vicces-beszolasok-es-karomkodas-nezd-meg-a-hazai-tevezes-legnagyobb-bakijait.htmlÁprilis elseje alkalmából összeszedtük a legviccesebb és a legkínosabb televíziós jeleneteket, amelyeket a mai napig örömmel indítjuk el a legnagyobb videómegosztó portálon. Sebestyén Balázs, Lilu és Azurák Csaba is helyet kaptak a listán. TV + Sztárok--Kamilla hercegné a Trónok harca miatt zaklatta az egyik szereplőthttp://www.life.hu/sztarok/20160401-kamilla-hercegne-a-tronok-harca-miatt-zaklatta-az-egyik-szereplot.htmlEzért a sorozatért még a sztárok is odavannak. Nem egy híresség fejezte már ki imádatát a Trónok harca iránt kezdve Jennifer Lawrence-től egészen Barack Obamáig és Erzsébet királynőig. Most a királyi család egy másik tagjáról derült ki, hogy szintén rajongó. TV + Sztárok--Ez ám a hajlékonyság! Victoria Beckham égbe emelte a lábáthttp://www.life.hu/sztarok/20160401-victoria-beckham-hajlekonysagat-mutatta-be-az-instagramon.htmlA sztárfeleség évekig rejtegette humoros oldalát, de mostanában kissé lazított a mindig morcos megjelenésén. Legutóbb már mosolyogni is láthattuk, most pedig az elképesztő hajlékonyságát mutatta be. TV + SztárokOrigoNe! Hosszú Katinka kopasz lett?http://www.life.hu/sztarok/20160401-hosszu-katinka-facebook-oldalan-tett-kozze-egy-kepet-amin-ugy-tunik-kopaszra-vagatta-hajat.htmlAz úszónő ma reggel sokkolta rajongóit egy előtte-utána fotóval, amin bizony úgy néz ki, mintha teljes egészében megszabadult volna hajkoronájától! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.