Az étterem, ahol hűtőbe helyezik a maradékot az éhezők számára

Forrás: Facebook/Pappadavada -
étterem hűtő éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vész kárba az a fogás sem, amit az étterembe érkező éhes vendégek már nem bírnak elfogyasztani. Bárki, aki rászorul, kiveheti a megmaradt ételt az utcára helyezett hűtőből.

Az éttermekben többnyire sok étel vész kárba, pedig rengeteg éhes száj lenne hálás azokért a falatokért, amiket mások már nem bírtak megenni. Az indiai étterem tulajdonosa is tisztában volt ezzel, így amikor Minu Pauline meglátott egy hajléktalan nőt a szemét között étel után kutatni, megszületett benne az elgondolás.

Forrás: Facebook/Pappadavada

Úgy döntött, hogy a kimaradt vagy megmaradt ételeket nem dobja ki, hanem elhelyez az utcán egy hűtőt, és abba rakják a maradékot.

Forrás: Youtube

Így bárki kivehet belőle, aki rászorul. A hűtőbe, ami a hét minden napján és a nap minden órájában várja az éhes szájakat, már nemcsak megmaradt ételeket, de adományokat is raknak.

Hihetetlen dolgot tett a MÁV egy autista kisfiúérthttp://www.life.hu/news/20160405-meghato-dolgot-tett-a-mav-egy-autista-kisfiuert.htmlEgy anyuka megható levelet tett közzé az egyik Facebook-csoportban, miszerint a MÁV dolgozói valami olyan dolgot tettek egy autizmussal élő kisfiú kedvéért, amit tényleg bearanyozza a napjait, és a miénket is! NewsOrigoMeghalt Chus Lampreave színésznőhttp://www.life.hu/news/20160405-meghalt-chus-lampreave-szineszno.htmlNyolcvanöt éves korában elhunyt az Almodóvar-filmek állandó szereplője, Chus Lampreave.News--Öngyilkosságba kergette 18 éves barátját a fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20160404-ongyilkossagba-kergette-a-lany-a-18-eves-baratjat.htmlA fiú mentális problémákkal küzdött, de ahelyett, hogy kedvese segített volna, inkább megerősítette benne, hogy a halál a legjobb megoldás. Ráadásul még tanácsokat is adott neki az öngyilkossághoz. NewsOrigoÍme, Izland legveszélyesebb látnivalói http://www.life.hu/news/20160404-izlandon-erdemes-odafigyelni-a-miniszterium-24-nepszeru-helyet-nevezett-meg.htmlIzland méltán híres páratlan természeti szépségeiért, ezek megközelítése azonban veszélyes lehet. Az ország ipari és innovációs minisztériuma most 24 helyet nevezett meg. News--Holttestet találtak a párizsi Disneyland kísértetházábanhttp://www.life.hu/news/20160404-a-parizsi-disneyland-kisertethazaban-holtestet-talaltak-a-ferfit-aramutes-erte.htmlEgy szerelő testét találták meg kollégái szombat reggel a párizsi Disneyland kísértetházában, a Phantom Manorban. Az ügyben vizsgálatot indítottak. News--Ilyen a hétköznapokban Harry herceghttp://www.life.hu/news/20160404-harry-herceg-ilyen-a-hetkoznapokban-amikor-leugrik-bevasarolni.htmlAz éhség még a királyi család tagjainál is nagyobb úr: Harry herceg saját maga intézte el a reggeli hozzávalóinak bevásárlását. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.