Hatalmas botrány készül kirobbanni a brit királyi család háza táján: előkerült Károly herceg és Camilla hercegné szerelemgyereke, Simon Dorante-Day, aki azt állítja, édesapja után őt illeti a királyi trón.

Az ausztrál kormányzati végrehajtó, Simon Dorante-Day a Globe magazinnak adott interjújában állítja: ő Károly herceg és Camilla hercegné eltitkolt gyermeke. Az 50 éves férfit saját bevallása szerint 18 hónapos korában adta örökbe a hercegi pár, miután Camilla 19 évesen teherbe esett vele, ám törvénytelen gyermek lévén nem tarthatta meg őt.

Forrás: Globe magazin

Ettől függetlenül kiskora óta közel állt a királyi családhoz, hiszen az őt örökbe fogadó nagyszülei, Winifred és Ernest Day a palotában dolgoztak, és többször mondogatták neki, hogy ő Károly és Camilla gyermeke. Simon saját bevallása szerint félt a nyilvánosság elé állni történetével, ám nemrég úgy határozott: apasági tesztet csináltat, hogy kiderüljön az igazság.

Nem félek a királyi ügyvédektől. DNS-vizsgálatot szeretnék. Azt akarom, hogy kiderüljön, mi az igazság - fogalmazott Simon. Amennyiben kiderül, hogy a férfi valóban Károly legidősebb gyermeke, akkor a trón öröklési sorrendje is változhat: Vilmos helyett ugyanis Simon követné Károlyt az utódlásban.

Szexbotrányok, amelyek megrengették a brit királyi palota falait
Medvekucsmás gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója, a Buckingham-palotában dolgozó, 79 esztendős Benjamin Herman pedofilbotránya és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család az elmúlt két évtizedben sem szűkölködött kisebb-nagyobb botrányokban, és akkor még nem is említettük az ifjú Harry kicsapongásait, vagy éppen Sarah Fergusonnak, András herceg volt feleségének lábujjszopogatós címlapjait. Lássuk a legemlékezetesebbeket: a Life.hu cikkéért kattints ide!