A szerelem vak, ezt már Jazmin Cullen is megtanulta. A nő néhány hónap ismertség után összeházasodott egy férfival, akiről nem sokkal később kiderült, hogy pedofil.

A nászútnak a felhőtlen boldogságról és pihenésről kellene szólnia, de Jazmin Cullen számára csupán egy szörnyű felismerést tartogatott. Öt évvel ezelőtt történt, hogy a most 24 éves nő úgy szerelembe esett egy bizonyos Jason Cullen nevű férfival, hogy egyből az oltár elé vonultak. 

Jazmin CullenForrás: NORTHFOTO

Jazmin Cullen azóta is nyögi ezt a meggondolatlan lépést.  A nászúton derült fény a szörnyű titokra, amikor Jazmin belepillantott társa laptopjába, és ott pedofil képeket talált. Rögtön jelentette a rendőrségnek, és kiderült, hogy férjét azt megelőzően már lecsukták ilyen képek birtoklása miatt, valamint az is, hogy több pedofillal tartotta a kapcsolatot, akikkel egymás között cserélgették a fotókat.

Jazmin Cullen és Jason Cullen az esküvőjük napjánForrás: NORTHFOTO

“Olyan normális és kedves férfinak tűnt. A mai napig nagyon nehéz elhinni, hogy ő ugyanaz a személy. Szerettem volna azt hinni, hogy ez csak egy tévedés” - mondta a nő, akinek azóta sem sikerült elválnia a férfitól.  “A válással végleg tovább tudnék lépni, de egyelőre ezt ő megtagadja tőlem” - tette hozzá Jazmin.  Jason Cullen ugyanis - igazi nevén Jason Hodson - egyelőre folyamatosan akadályozza a válást - írja a Metro.