Klapka György új ötlete miatt 100 millót bukhat

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
bukás kutya Klapka György temetés kisállat ötlet millió hamvasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üzletember legújabb vállalkozása egy jogszabályi ütközés miatt kudarcba fulladhat.

Klapka György nagy ötlete az volt, hogy kutyakrematóriumot hoz létre. Ennek megvalósítására már minden készen állt, csakhogy egy számsor, a TEÁOR-besorolás lehetetlenné tette. Klapka egyik tárgyalásról a másikra jár, amióta kedvenc kutyusa halálának kapcsán kipattant fejéből az ötlet, ám egyelőre hiába küzdött, veszni látszik a befektetett pénz – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

„Nem tudtam hová temetni Fifikét, mert parkba, erdőbe nem lehet csak úgy elhantolni, hiszen a kutyatetem veszélyes hulladéknak minősül. Úgy gondoltam, sok gazdinak probléma kedvencük búcsúztatása, ezért beszereztem már mindent, a terület a sajátom. A háztól vinnénk el a tetemet, az eljárás után pedig a gazdik hazavihetnék a kedvenc képével díszített urnát, sőt búcsúbeszédet is lehetne tartani ravatalozónkban" – kezdte Kalpka, aki egyelőre nem tudja tervét megvalósítani.

„Hagyományos, sírhantos, koporsós temetést is kellene végeznem kegyeleti szolgáltatással, mert a TEÁOR-besorolás szerint nem lehet külön hamvasztást végezni, hiszen az összes ilyen szolgáltatás egy számsor alatt van nyilvántartva" – panaszolta Klapka, aki szerint arra hivatkozik az illetékes önkormányzatnál, hogy csak temetőben lehet krematórium, így a Kozma utcai sírkerttől kellene területet kérnie a kutyahamvasztójának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.