Sebestyén Balázsék is elmondták véleményüket Kiss László ügyéről

Forrás: MTI, Szabó Gábor/Origo -
Kiss László nemi erőszak Vadon Jani Morning Show Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnap reggeli Morning Show-ban adott hangot gondolatainak Balázs és két kollégája, Vadon Jani és Rákóczi Feri.

Balázsék minden szempontból igyekeztek megvizsgálni a kialakult helyzetet. Sok kérdést felvetettek az üggyel kapcsolatban, miközben hangot adtak aggályaiknak is. Balázs elmondta, nem tud egyetérteni azokkal, akik szerint Kiss László már megbűnhődött a tettéért. A műsorvezető hozzátette, hogy szakmai kvalitásait nem akarja, és nem is tudja megkérdőjelezni, de más országban azonnal le kellett volna mondania.

Kiss László és Sebestyén Balázs Forrás: MTI, Szabó Gábor/Origo

„Tételezzük fel azt a helyzetet, hogy mondjuk kiderül ez egy tanárról. Mit csinálna vele a magyar társadalom? Valószínűleg a fejét követelnék”

– mondta Balázs „Egy ember ellen, egy nő ellen, a teste és a lelke ellen ilyet elkövetni a legocsmányabb bűncselekmény” – folytatta a műsorvezető.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Rákóczi Feri – annak ellenére, hogy Balázsék álláspontjával értett egyet – próbált a másik tábor fejével gondolkozni, ő képviselte az ellenpólust, akik szerint Kiss László leülte a büntetését, így joga van arra, hogy új életet kezdjen. Vadon Jani pedig a szülők szempontjából vizsgálta a helyzetet, azt mondta, ő biztosan nem vinné egy ilyen edzőhöz a lányát.

A műsorvezetők szerint az, hogy valaki tehetséges sportoló, még nem mentesíti a tette alól. Valamint azt is elmondták, hogy Kiss László védelmezése nem feltétlenül jó példa a gyerekeknek vagy éppen a társadalomnak.

Klapka György új ötlete miatt 100 millót bukhathttp://www.life.hu/news/20160408-klapka-gyorgy-uzletember-uj-otlete-miatt-szaz-millot-bukhat.htmlAz üzletember legújabb vállalkozása egy jogszabályi ütközés miatt kudarcba fulladhat. News--Milyen titkokat rejt ez a vörös korong? Ez tartja lázban az internetezőket!http://www.life.hu/news/20160408-voros-korongban-forma-rajzolodik-ki-ha-meg-tudja-kulonboztetni-a-szem-az-arnyalatokat.htmlNéhány napja mindenki azt próbálja kitalálni, vajon mitől olyan különleges ez a piros korong. Van, aki semmit sem lát rajta, van, aki viszont fel tudja tárni a titkát. Te melyik csoportba tartozol? NewsOrigoBravúros játék és milliós nyeremény a Maradj talpon!-banhttp://www.life.hu/news/20160408-dimenyi-aron-a-sorstalansag-filmben-jatszo-szinesz-eljutott-az-utolso-parbajig-ellenfele-kaszas.htmlA Sorstalanság filmváltozatában is szereplő Diményi Áron magabiztosan játszott. Kitartása elvezette az utolsó párbajig, ahol 25 millió forint volt a tét. NewsOrigoA dühöngő férfi azt üvöltözte, hogy öljék meg - Lelőtték!http://www.life.hu/news/20160407-a-gyilkossaggal-gyanusitott-ferfit-vegul-lelotte-a-rendor.htmlGyilkosság miatt körözték Javier Pablo Alemant. A férfi az autópálya közepén sétált, amikor egy rendőr felszólította, hogy tegye a kezét a csomagtartóra. Ám ekkor egy késsel hadonászva azt üvöltözte, hogy ölj meg, ölj meg! News--Érkezik a lehűlés: elő az esernyőkkel! http://www.life.hu/news/20160407-idojaras-csutortokon-meg-napsutes-hetvegen-esos-idore-szamithatunk-esernyo-elo.htmlCsütörtökön még az ország több pontján élvezhetjük a húsz fok feletti hőmérsékletet, hétvégére azonban érkezik az eső és a lehűlés. News--Csak a házasság után derült ki a férj legszörnyűbb titkahttp://www.life.hu/news/20160407-jazmin-cullen-ferje-jason-cullen-a-naszuton-derult-ki-rola-hogy-pedofil-azota-sem-tud-elvalni-tole.htmlA szerelem vak, ezt már Jazmin Cullen is megtanulta. A nő néhány hónap ismertség után összeházasodott egy férfival, akiről nem sokkal később kiderült, hogy pedofil. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.