Kigyúrt törpe az Instagram legújabb sztárja

Forrás: Ismail Lanaani/Facebook -
izom Ismail Lanaani törpe Instagram edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 127 centis Ismail Lanaanit korábban sokat bántották teste miatt. Sokan szaharai törpének csúfolták, kinevették, és kijelentették, soha, de soha nem lesz barátnője. A marokkói srác azonban gondolt egyet, megvalósította, most pedig az Instagram sztárja.

Miként lett népszerű Lanaani? Kigyúrta magát, bajszot növesztett és odafigyel a divatra. A férfi a Daily Mailnek arról is beszélt, hogy modellként is el tudná képzelni magát, azt pedig küldetésének tartja, hogy a képeit látva más törpenövésűeknek is segít az önelfogadásban.

Forrás: Ismail Lanaani/Facebook

A férfi Instagram-profilját kommentek árasztják el, sokan írják, hogy szexinek és menőnek tartják, főleg az edzsé közbeni fotóit imádják a követői. Ennek ellenére mindössze egy szexuális kapcsolata volt eddig, és már nagyon szeretne állandó kapcsolatban élni.

Forrás: Ismail Lanaani/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.