Ördög Nóri könnyekig hatódott az udvarlástól

Kismenők TV2 Tilla megható Ördög Nóra udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kismenőkben Bánki Beni egy bájos, incselkedős slammel lepte meg Ördög Nórit, aki bevallotta, zavarba jött az udvarlástól, majd meg is könnyezte a fiatal srác tehetségét.

A Kismenők műsorvezetői, már az első műsorban érzelmi hullámvasútra kerültek, Ördög Nóri pedig nem bírta ki meghatódás nélkül.„Rendesen zavarba jöttem, őt nagyon szeretem, érte harcolni fogok, nem adom át neked. Ez az a pillanat, amikor a tehetség nagyon egyértelműen ide van pakolva eléd...." – szipogott Nóra Tilla mellett.

"Ez a műsor gyalázatos, színvonaltalan, botrányos" - Kiakadtak a nézők a Nagy Duettrehttp://www.life.hu/sztarok/20160411-a-tv2-nagy-duett-musorara-kiakadtak-a-nezok-mert-szerintunk-szinvonaltalan-es-nezhreetlen-volt.htmlÚgy tűnik, a sztárokat megénekeltető műsornak nem sikerült hoznia az elvárt színvonalat, a nézők ugyanis nagyon nehezen viselték a hamis hangokat és a néhol már paródiát idéző koreográfiát. TV + Sztárok--Ilyen előnytelen kép még nem készült Natalie Dormerrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-natalie-dormer-szinesznorol-ilyen-elonytelen-kep-meg-nem-keszult.htmlRossz beállítás és szög: nem ezt szoktuk meg a Tudorok és Az éhezők viadala sztárjától. TV + Sztárok--Állkapcson vágták a színpadon Debreczeni Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-debreczeni-zitat-biga-allkapcson-vagta-a-nagy-duett-szinpadan-mikozben-enekeltek-a-republik-jo.htmlA TV2 vasárnap esti szórakoztató műsorában a modellből lett fotós is dalra fakad, ám az első produkció máris olyan helyzet elé állította, amire nem számított. TV + SztárokOrigoKi gondolta volna? Pachmann Péternek énekesi múltja is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-pachmann-peter-nem-eloszor-all-szinpadra-a-nagy-duettben.htmlNem teljesen idegen A Nagy Duett nem profi fellépőjétől az éneklés. A TV2 híradósának ugyanis volt már egy koncertturnéja.TV + SztárokOrigoRémes hangokkal indult A Nagy Duett - Cinthya Dictator is szabadulna a szenvedéstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-a-nagy-duettben-cinthya-dictator-es-varga-viktor.htmlCinthya Dictator hangjától eltekintettünk volna és a jövőben is kibírnánk nélküle. Neki köszönhetően már az első adásban sikerült túlszárnyalni Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa bombanőként tündökölt A nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-demcsak-zsuzsa-bombanokent-tundokolt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA Nagy Duettben a műsorvezető egy férfivadító vörös ruhában mutatta meg tökéletes alakját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.