A szomszéd állítja: Norbiék medencéjének vize áztatta az utcát

"Fotó: Marton Szilvia - Origo " -
medence szennyezés víz Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszgurut az a vád érte, hogy medencéjük vizét az utcára engedik, elárasztva ezzel a lakók telkét. Egyik szomszédjuk állítja, hogy a szennyezett víz szabadon folyt.

Schobert Norbi egy szomszédja dühös Facebook-posztban vádolta meg a családot azzal, hogy medencéjük vizét az utcára szivattyúzzák, ezzel elárasztva a környéken lakók telkeit. A férfi szerint a szennyezett víz szabadon folyt le az utcán, és az ő udvarába ömlött.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Norbi reagált a vádakra, azt mondja, akkor nem is volt víz a medencéjükben. Azt elismerte, hogy a medencét takaró ponyvát az utcán mosták, de az nem okozhatott ekkora problémát. Szerinte inkább a hegyoldalról lefolyó esővíz állhat a dolgok hátterében “Amikor felhőszakadás van, akkor folyik le a hegyről a víz mindenhonnan” - mondta Norbi a TV2 Tények című műsorában. A közelükben lakó férfi viszont továbbra is azt állítja, hogy a medence vize árasztotta el a kertjét, ami miatt feljelentést tesz. Norbi szintén ügyvédhez akar fordulni az ügy miatt.

Történelmi pillanat: íme, Mary-Kate és Ashley Olsen első szelfijehttp://www.life.hu/sztarok/20160414-mary-kate-es-ashley-olsen-szinesznok-elso-szelfije-az-instagramon.htmlLejárt a rejtőzködés ideje: a világ egyik leghíresebb ikerpárja elkészítette életük első önfotóját, és közzé is tették Instagram oldalukon. TV + Sztárok--Ördög Nóra: “Mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam”http://www.life.hu/sztarok/20160414-ordog-nora-sokat-dolgozik-a-kismenok-forgatasa-miatt-keveset-alszik-elfaradt.htmlMozgalmas időszak ez a műsorvezető életében, hiszen a Kismenők forgatása miatt reggeltől estig dolgozik, szinte megállás nélkül. TV + Sztárok--Ennek a férfinak a dédnagyapja Matthew McConaughey ikertestvére is lehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20160414-egy-ferfi-dednagyapja-matthew-mcconaughey-ikertestvere-is-lehetne.htmlEgy alabamai férfi, Sanders Parker a régi családi fotókat böngészve lelt rá egy érdekes darabra: a képen a dédnagyapja látható, aki egy az egyben úgy néz ki, mint Matthew McConaughey. TV + Sztárok--Varga Iza: "Ez a legnehezebb időszak, ami valaha volt az életemben"http://www.life.hu/sztarok/20160414-varga-iza-nehez-idoszakon-megy-keresztul-a-baratok-kozt-miatt-karaktere-balogh-nora-megviseli-a.htmlA színésznő idegrendszerét igencsak próbára teszi most az élete és a munkája, de szerencsére a kollégái mindig ott vannak, hogy felvidítsák. TV + Sztárok--Botrány az RTL Klub műsorában: A Gáspár család otthagyta a forgatásthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-gaspar-evelin-es-bea-asszony-ott-akartak-hagyni-az-rtl-klub-hagyjal-fozni-cimu-musoranak-forgatasat.htmlGáspár Evelin és Bea asszony megmérettették tudásukat a Hagyjál főzni! című műsorban, de nem indult zökkenőmentesen a felvétel. Úgy érzeték, igazságtalanul bánnak velük, ezért ott akarták hagyni a forgatást. TV + Sztárok--Bulvárrap: "Sarka Katának beszólt Réz Anna"http://www.life.hu/sztarok/20160413-bulvarrap-hegyi-rolival-a-legfrissebb-celeb-hirek.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.