Botrány az RTL Klub műsorában: A Gáspár család otthagyta a forgatást

Forrás: Facebook/Fem3Café -
Bea asszony forgatás Gáspár Evelin Hagyjál főzni! botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin és Bea asszony megmérettették tudásukat a Hagyjál főzni! című műsorban, de nem indult zökkenőmentesen a felvétel. Úgy érzeték, igazságtalanul bánnak velük, ezért ott akarták hagyni a forgatást.

Egyáltalán nem mozog valami otthonosan a konyhában Evelin, így még a főzés előtt eluralkodott a pánik és a felháborodás a stúdióban. Állítólag Istenes Bencével és a stábtagokkal is összevesztek, mivel szerintük ők kevesebb időt kaptak az ételük elkészítésére, mint az ellenfél, így végül otthagyták a forgatást.

Forrás: Facebook/Fem3Café

Bea asszony nem érezte igazságosnak a helyzetet, ezért felszólította Evelint a távozásra.

“Gyerünk, Evelin, megyünk! Én ilyet nem játszom,

egyszerűen ilyet nem tudok játszani, hogy mindenre kevesebb időt kapunk. Ha még hat percet teszünk hozzá, akkor jók vagyunk. Főzd meg te!” - mondta Bea asszony Istenes Bencének. Evelinnek bolognai spagettit kellett volna készíteni, de ő maga is túl nehéznek találta a feladatot, ráadásul ő nem szokott gyakran főzni, és szerinte az ellenfélnek könnyebb volt a helyzete - írja a Bors.

"Az ellenfeleink egy végtelenül egyszerű feladatot kaptak, több idővel,

nem volt egálban a két étel nehézsége. Persze hogy előjött belőlem apu vonala,

nem volt korrekt a verseny" -

panaszolta Evelin, akiket végül Istenes Bencének sikerült lecsillapítani, és bebizonyosodott, hogy aggodalmuk is lapatalan volt, hiszen jól szerepeltek a versenyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.