A színésznő idegrendszerét igencsak próbára teszi most az élete és a munkája, de szerencsére a kollégái mindig ott vannak, hogy felvidítsák.

Nem egy könnyű időszak a mostani Varga Iza életében. Nagyon próbára tette a színésznőt a Barátok köztben megformált karaktere, azaz Balogh Nóra és az ő életének alakulása. Hiába csak egy szerepről van szó, ha, jól akarja végezni a dolgát, akkor teljesen bele kell élnie magát!

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu

“Ha becsülettel akarom végezni a dolgomat, akkor nem csinálhatok úgy, “mintha”. Így ezt az időszakot én is megélem, megszenvedem, megsínylem. Ha sírok, sírok, ha zokogok, zokogok, ha megőrülök, megőrülök. Azt hiszem, ilyen értelemben ez most a legnehezebb időszak, ami valaha volt az életemben” - mondta Varga Iza a Hot!-nak. Nem csoda, hogy próbára teszi a színésznő idegrendszerét karaktere megformálása, hiszen Balogh Nóra szinte az őrület határára került magánéleti események miatt, de szerencsére kollégái mindig a segítségére vannak.  “Ahogy vége van a jelenetnek, már lehet beléjük kapaszkodni. Ez ad egyfajta biztonságot. Sokat köszönhetek nekik” - mondta Varga Iza.