Varga Iza: "Ez a legnehezebb időszak, ami valaha volt az életemben"

Varga Izabella Barátok közt karakter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő idegrendszerét igencsak próbára teszi most az élete és a munkája, de szerencsére a kollégái mindig ott vannak, hogy felvidítsák.

Nem egy könnyű időszak a mostani Varga Iza életében. Nagyon próbára tette a színésznőt a Barátok köztben megformált karaktere, azaz Balogh Nóra és az ő életének alakulása. Hiába csak egy szerepről van szó, ha, jól akarja végezni a dolgát, akkor teljesen bele kell élnie magát!

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu

“Ha becsülettel akarom végezni a dolgomat, akkor nem csinálhatok úgy, “mintha”. Így ezt az időszakot én is megélem, megszenvedem, megsínylem.

Ha sírok, sírok, ha zokogok, zokogok, ha megőrülök, megőrülök. Azt hiszem, ilyen értelemben ez most a legnehezebb időszak, ami valaha volt az életemben”

- mondta Varga Iza a Hot!-nak. Nem csoda, hogy próbára teszi a színésznő idegrendszerét karaktere megformálása, hiszen Balogh Nóra szinte az őrület határára került magánéleti események miatt, de szerencsére kollégái mindig a segítségére vannak. “Ahogy vége van a jelenetnek, már lehet beléjük kapaszkodni. Ez ad egyfajta biztonságot. Sokat köszönhetek nekik” - mondta Varga Iza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.