Showtime Hajdú Péterrel TV2 Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A  Showtime Hajdú Péterrel camű műsor első adása április 29-én kerül képernyőre. A vendéglistája titkos, de egy-két név azért kiszivárgott és az is, hogy állítólag a Millenáris Központ megastúdiójában forgatnak, és legalább 300 millió forintba kerül.

Magánrepülő, világsztárok és 40 kamionnyi díszlet szolgálja majd a Showtime Hajdú Péterrel című műsor sikerét. És természetesen a vendégek, amelyek között, ha igaz a hír Dzsudzsák Balázs is ott lesz az első adásban. Azaz, először úgy volt, hogy elvállalja, később pedig időpont-egyeztetések miatt bizonytalanná vált jövetele. Azt beszélik, a produkció magárepülőgépet küld érte.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A Blikk megkerestük Hajdú Pétert is a készülő show költségvetésével kapcsolatban.
"Pénzről nem szeretnék beszélni, de annyit elárulhatok, nem egy klasszikus beszélgetős, nagy vallomásos produkcióval készülünk, hanem egy igazi, szórakoztató show-val, ami a felvételek alatt még a mi szemünkbe is öröm-, jobban mondva kacagókönnyeket csalt"nyilatkozta a lapnak és hozzátette, külföldi világsztárok is febukkanhatnak a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.