A két szókimondó zenész ismét a Facebookon üzenget egymásnak - úgy látszik, a rapperéletérzéshez hozzá tartoznak ezek a módszerek.

Az állóvizet Majka kavarta fel, aki egy videochatben azt találta mondani, szégyelli, hogy van rajta egy olyan tetoválás, ami Dopemanre emlékezteti. A másik rapper pedig azonnal reagált, és emlékeztette Majkát, hogy neki köszönheti zenei karrierjét.

Forrás: Facebook/Dopeman, Facebook/Majka

"Kedves Pitinger Kókler László! Méregzöldet és hupililát okádok az idézetektől, de ezt mintha neked találták volna ki: Az irigység a kisebbségi érzés, a tehetetlen gyávaság legegyszerűbb megnyilvánulása. Saját életcél helyett máséra vágysz. Saját siker helyett a máséra vágysz. Saját életcél helyett a máséra vágysz. Azonban ahhoz túl lusta, vagy túl gyáva vagy, hogy végigcsináld azt, amivel a másik elérte azt, amit elvágysz tőle. Az irigységnek testi tünetei vannak. A mimika kemény, hideg, a tekintet sóvárgó, indulatos, a testtartás görcsössé válik" – írta Majka, akinek teljes levelét Facebook-oldalán olvashatod. 

Természetesen Dopeman azonnal reagált, aki többek közt elmondta, őszinte örömmel tölti el, hogy Majkának a legnagyobb boldogságában is jut rá ideje. "Én sajnos anno nem tetováltattam magamra a neved, de a közösen elért nagy sikerek emlékét még mindig büszkén ápolom. Jó látni, hogy a hihetetlen adottságaid által milyen sokra vitted. Sajnos ritkán találkozik így a siker és a tehetség, de te élő példája vagy annak, hogy mindenki számára van remény, és ez jó. Köszönöm, hogy a többi rappes arccal egyetemben szeretnél hozzájárulni az új autóm költségeihez, de ha ennyi fölösleges pénzed van, inkább jótékonykodásra költs" – írta Dope, akinek teljes levelét ide kattintva olvashatod. 

A kommentelők között volt, aki Majka közösségi oldalán is Dopemant védte. Egy közülük például felhívta Majka figyelmét arra, hogy Dopeman előtte a mentora volt. „(...) Egy dolog a pénz. Az nagy úr. De ha a tükör előtt állsz, beszélgess majd el önmagaddal. Béke" - írta.