Napi 22 órát tölt fűzőben Samantha Malone, hogy vékony dereka legyen

Forrás: Thinkstock -
fűző karcsú derék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves nő mindenre képes azért, hogy olyan alakja legyen, amilyet megálmodott magának. Szinte le sem veszi magáról a fűzőt!

Megszállottja lett Samantha Malone a karcsú deréknak, és még az sem tántorítja el a fűző viselésétől, hogy tudja, abszolút egészségtelen. Ő gyorsan akart minél látványosabb eredményt elérni, ezért napi 22 órán keresztül hordja a kényelmetlen ruhadarabot.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Csakis azért veszi le a fűzőt, hogy kimoshassa, valamint, hogy ő lezuhanyozhasson, de ha tehetné soha nem is válna meg tőle. Saját bevallása szerint eleinte nagyon nehéz volt megszoknia a viseletet, alig kapott levegőt, annyira fájtak az összeszorított bordái. A fájdalom ellenére viszont tovább hordta a fűzőt, még azután is, hogy az orvosa figyelmeztette arra, mennyire egészségtelen. Természetesen nem törődött az intelmekkel, már két éve viseli ezeket a ruhadarabokat, és szerinte így már nagyon szexi az alakja.

Szívszorító reakció egy transzneműtől a jogait korlátozó törvényrehttp://www.life.hu/news/20160415--charlie-comero-35-eves-transznemu-reakcioja-az-eszak-karolinaban-elfogadott-torvenyre-az-lmbtq.htmlNagy felháborodást keltett az észak-karolinai törvény, ami szerint szabadon diszkriminálhatóak a meleg, biszexuális és transznemű emberek, valamint meghatározza azt is, hogy melyik mosdót használhatják. NewsOrigoKiderült a hosszú élet titka: meglepő adatok! http://www.life.hu/news/20160415-minel-tobb-penzed-van-annal-tovabb-elsz-uj-kutatas-hosszu-elet-titka.htmlMinél gazdagabb valaki, annál tovább él. Ezt egy amerikai kutatás hozta ki eredményül. A megállapítások szerint a leggazdagabb 1 százalék például 15 évvel tovább él, mint a legszegényebb 1 százalék. News--Elárverezik Marilyn Monroe személyes holmijaithttp://www.life.hu/news/20160415-marilyn-monroe-szineszno-szemelyes-dolgait-elarverezik.htmlA világhírű színésznő és szexszimbólum filmekben viselt jelmezei, ruhái és ékszerei kerülnek kalapács alá egy Beverly Hills-i aukciósházban. NewsNorthfotoEgy nő élőben közvetítette, ahogy barátja megerőszakol egy lánythttp://www.life.hu/news/20160415-egy-no-eloben-kozvetitte-ahogy-baratja-megeroszakol-egy-lanyt.htmlA napokban egy szörnyű videó söpört végig az interneten. Egy 18 éves lány élőben közvetítette a Twitteren, ahogy barátja megerőszakol egy másik lányt. NewsThinkstockVerebes István sem látják szívesen az MTVA-ban?http://www.life.hu/news/20160415-verebes-istvant-lehet-hogy-nem-latjak-szivesen-az-mtva-musoraiban.htmlNem ő az első, aki azt állítja, hogy az MTVA műsoraiban nem szívesen látott vendég. Állítólag egy barátja vitte volna a köztévé egyik műsorába, de nem lehetett. News--„Egy kisebb falut ki lehetett volna irtani" – Így doppingolták a magyar sportolókathttp://www.life.hu/news/20160415-a-magyar-sportolok-doppingolasa-a-hatvanas-evektol-a-kilencvenes-evekig.htmlAz élsport kultúrájához a hatvanas évektől kezdve hozzátartozott a doppingolás, amely sokszor a sportolók egészségébe, vagy életébe került. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.