Berki Krisztián megmutatta arany alsónadrágját

TV2 Nagy Duett arany alsónadrág Kasza Tibi Szulák Andi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duettben a macsó csillogó-villógó forrónaciban fekvőtámaszozott.

Berki Krisztián hangjával nem nagyon tud pontokat szerezni, így aztán arany alsónadrágjával próbálta felhívni magára a figyelmet. „Sokkot kaptam! Csalódtam benned Krisztián, nem tudtad elengedni magad, szenvedtél a színpadon" – mondta Cooky. „Már abban a korban vagyok, amikor egy arany alsónadrág nem elég a boldogságomhoz" – mondta Szulák Andi. "Ez nem a te dalod volt, a hangokkal kapcsolatban se kép, se hang" - ecsetelte Kasza Tibi.

Új énekes a Tankcsapda élén?http://www.life.hu/sztarok/20160417-kucsera-gabor-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-probalta-utanozni-a-tankcsapda-frontemberet-der-heni.htmlKucsera Gábor a Nagy Duett színpadán próbálta utánozni Lukács László hangját. TV + Sztárok--Markó Robi megvillantotta az összes fejhangjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-marko-robi-megvillantotta-az-osszes-fejhangjat.html"Kinyávogta, amit ki kellett nyávogni" - mondta Majka Markó Róbertnek. A zsűri imádta a táncos falzett hangjait.TV + Sztárok--Kulcsár Edina levetkőzött a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160417-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-levetkozott-a-tv2-nagy-duettben.htmlA gyönyörű szépségkirálynő egy szál bikiniben rázta a bulát a színpadon. TV + Sztárok--Növényi Norbert rács mögé kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-novenyi-norbert-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-racs-moge-kerult-nika-enekesno-szexistenno-volt.htmlA birkózó mindenre képes azért, hogy legyőzze ellenfeleit, ezért önként vonult börtönbe. TV + Sztárok--Megzsarolták Vujity Tvrtkóthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-megzsaroltak-vujity-tvrtkot.htmlÁrtatlan rajongói fotónak indult, zsarolás lett belőle. Alaposan átverték Vujity Tvrtkót.TV + Sztárok--Dopeman Majkáról: "Azzal az emberrel, aki a gyermeke születése napján velem van elfoglalva valami nincs rendben"http://www.life.hu/sztarok/20160416-dopeman-es-majka-balhezik.htmlAhogy már megírtuk, a két szókimondó zenész ismét a Facebookon üzenget egymásnak. Majka és Dopeman 13 éve vívják a szájkaratét, most azon pattant ki a balhé, hogy Majka arról posztolt, eltüntetné Dopemanre emlékeztető tetoválását. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.