A színész-rendező magára haragította egykori kollégáit. Korábban Hernádi Judit vallotta be, hogy nem beszélnek már egymással, kiderült, hogy Farkasházy Tivadar sem tartja már vele a kapcsolatot.

Éveken át együtt dolgoztak, ma már viszont szóba sem állnak egymással. Hernádi Judit néhány nappal ezelőtt vallott arról, hogy egy konfliktus miatt már nem beszélnek, ugyanez igaz Farkasházy Tivadarra is.

Fotó: MTI/Zih Zsolt, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A humorista elárulta, Verebes István háromszor rúgott belé, de már nem érdekli a sorsa. “A Heti Hetesből való távozása után háromszor is belém rúgott, egyszer a könyvében, egyszer a Klub rádióban és egyszer a Hócipőben is, volt ezek között szakmai és emberi sértés is. Nem foglalkozom vele, nem érdekel a sorsa. Megfogadtam, hogy én nem bántom viszont, hiszen a barátom volt. Hetvenéves múltam, már csak az igazán fontos dolgokkal foglalkozom. Vannak gyönyörű unokáim, jó barátaim, egy lapom, meg vagyok elégedve az életemmel” - árulta el a Borsnak Farkasházy Tivadar, aki viszont nem árulta el a vita konkrét okát.