Kulcsár Edina elveszett a teendők tengerében

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
TV2 Nagy Duett feladat jegyzet teendő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő megmutatta, hogyan próbálja rendszerezni a dolgait, amikor nap mint nap elvész a feladatok között.

Kulcsár Edina mostanában alig alszik és nemrég családja már ágynyugalomra ítélte. A szépség hétről-hétre készül a Nagy Duett adásaira, vezeti az Aktív műsorát és még számtalan teendője akad. Most megmutatta rajongóinak, ő hogyan próbálja rendszerbe fogni az elintéznivalókat.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Mindig lapokra jegyzetelek! Úgynevezett teendő listát szoktam magamnak írni! Sőt... A különböző programokat én nem a telefonomba írom, hanem azt is kézzel írom, egy rendes naptárba! Viszont ha az itthon marad néha.. Na akkor bajban vagyok!" – írta a kép mellé Edina.

80 milliót érő házát is elvesztette Farm Sanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160418-az-rtl-klub-farm-cimu-musoranak-jatekosa-sanya-elvesztette-80-millios-hazat-csaladi-viszaly-miatt.htmlEgy családi vita fajult pereskedéssé, amiből nem jött ki jól a Farm versenyzője. Elbukta házát, és a nulláról kell újrakezdenie az életét Sanyának. TV + SztárokOrigoKísérteties hasonlóság! Megtaláltuk Angelina Jolie eltitkolt húgáthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-angelina-jolie-szineszno-hasonmasa-mara-teigen-modell.htmlMara Teigent nem mindennapi külseje emelte az internetsztárok sorába. TV + Sztárok--Farkasházy sem áll már szóba Verebesselhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-farkashazy-tivadar-sem-all-szoba-verebes-istvannal-a-heti-hetes-utan-haromszor-rugott-bele-mar-nem.htmlA színész-rendező magára haragította egykori kollégáit. Korábban Hernádi Judit vallotta be, hogy nem beszélnek már egymással, kiderült, hogy Farkasházy Tivadar sem tartja már vele a kapcsolatot. TV + Sztárok--Berki Krisztián megmutatta arany alsónadrágjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-berki-krisztian-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-megmutatta-arany-alsonadragjat.htmlA Nagy Duettben a macsó csillogó-villógó forrónaciban fekvőtámaszozott. TV + Sztárok--Megzsarolták Vujity Tvrtkóthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-megzsaroltak-vujity-tvrtkot.htmlÁrtatlan rajongói fotónak indult, zsarolás lett belőle. Alaposan átverték Vujity Tvrtkót.TV + Sztárok--Schobert Norbi és Keresztes Ildikó előadása nyerte az adás legviccesebbje címethttp://www.life.hu/sztarok/20160417-a-nagy-duett-produkcioja-a-masodik-adasbol.htmlMúlt héten Schobert Norbi és Keresztes Ildikó izmos lábai voltak középpontban, ezen a héten a jó kedvé volt a főszerep.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.