Mihalik Enikő 1 dollárért árulja magát a Coachellán

haspóló Coachella Victoria Secret Mihalik Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modell, Mihalik Enikő elég szexi haspólóban tölti napjait a Coachellán, természetesen nem egyedül. Enikő a Victoria's Secret modellekkel együtt szórakozik.

A csodaszép magyar modell rajongói legnagyobb örömére gyakran tölt fel szexis képeket közösségi oldalára.

Szerencsénkre most is így tett.

Mihalik Enikő az Instagram-oldalán osztotta meg a Coachella Fesztiválon készült képet, amelyen egy dögös haspólóban mókázik barátnőjével. A pólóján lévő felirat pedig azt üzeni, hogy mindössze 1 dollárért kínálja a szexet.

Forrás: Instagram / Mihalik Enikő
Durva fenyítést kapott az a diák, aki rajtakapta a tanárát pornónézés közbenhttp://www.life.hu/news/20160418-durva-fenyitest-kapott-az-a-diak-aki-rajtakapta-a-tanarat-pornonezes-kozben.htmlBerontott az osztályterembe, és ordibálni kezdett egy tanár az egyik diákjával. Azzal a diákjával, aki előtte kopogás nélkül ment be oktatójához és rajtakapta, amint pornót néz. News--Az egyik gyereket megölte, a másik kettőt megkínozta a leszbikus párhttp://www.life.hu/news/20160415-egyik-gyereket-megolte-a-tobbit-megkinozta-a-leszbikus-par.htmlRendszeresen kínozta három gyerekét, majd halálraverte egyikőjüket egy brit nő és leszbikus párja, még 2014-ben. A napokban álltak a bíróság elé. News--Végzetes vakrandi: Feldarabolták a háromgyerekes anyukáthttp://www.life.hu/news/20160413-a-vegzetes-vakrandin-feldaraboltak-a-haromgyerekes-anyukat.htmlUtoljára látták azt a rentoni nőt, aki péntek este egy baseball meccsen találkozott egy férfival, akit egy internetes randioldalon ismert meg. A nő feldarabolt holttestét másnap műanyag zsákokba csomagolva, egy kukában találták meg. NewsOrigoMég 3 hónapig rácsok mögött marad Vivien feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160412-meg-3-honapig-racsok-mogott-marad-vivien-gyilkosa.htmlTovábbi 90 nappal meghosszabbították a 19 éves Vivien meggyilkolásával gyanúsított férfi előzetes letartóztatását. News--Szepesi Niki is megszólalt a Kiss László-ügybenhttp://www.life.hu/news/20160411-szepesi-niki-is-megszolalt-a-kiss-laszlo-ugyben.htmlAz egykori úszónő, Szepesi Niki sem hagyta szó nélkül a Kiss László körül kipattant botrányt, és keményen nekiment az úszószövetségnek a legújabb bejegyzésével. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.