Így ünneplik a gazdik házi kedvencük születésnapját - Tündéri fotók!

Forrás: Alain Jocard -
kutya fotó állat rozmár cuki születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képek alapján nem csak az emberek tartják meg szívesen minden évben a születésnapjukat, hanem az állatok is. Az egyik internetes oldal tündéri felvételeket talált ilyen eseményekről. 

Egy zavarba jött rozmár, miután tortát kapott a gondozójától

Forrás: Boredpanda

Micsoda születésnapi meglepetés!

Forrás: Boredpanda

Az enyém? Nem kellett volna!

Forrás: Alain Jocard
/1601/Az__l201611212569
Kandúr, nőstény, vagy mindkettő? Fogadj örökbe egy hermafrodita cicát! http://www.life.hu/news/20160419-ime-a-hermafrodita-macska-ami-kandur-es-nosteny-is-egyszerre.htmlA természet néha elképesztő dolgokra képes! Ismerd meg a brit kétnemű cicát, aki most szerető gazdit keres. NewsOrigoMit lehet tenni a halott felhasználók netes profiljával?http://www.life.hu/news/20160419-halottak-internetes-adatait-torveny-szabalyozna.htmlTörvény által szabályoznák a halottak interneten található személyes adatainak felhasználását. News--Megmutatta sérüléseit Facebookon, miután brutálisan megerőszakolta egy férfihttp://www.life.hu/news/20160418-kat-berry-megmutatta-seruleseit-facebook-miutan-brutalisan-megeroszakolta-egy-ferfi.htmlKaty Berry saját bevallása szerint azért tette közzé a sokkoló képeket Facebook oldalán, hogy figyelmeztesse a többi nőt az internetes ismerkedés és randizás veszélyeire. News--Beperelte exmenyasszonyát, mert szakítás után nem kapta vissza tőle az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/news/20160418-philip-langer-beperelte-exmenyasszonyat-ashley-jae-cheslert-mert-nem-adta-vissza-az-eljegyzesi.htmlA 2,5 karátos gyémántból, rubintokból és apró gyémántkövekből álló ékszer 30 ezer dollárt, vagyis körülbelül 8 millió forintnak megfelelő összeget ér. NewsOrigoFigyelj, merre közlekedsz ma! Forgalomkorlátozások Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160417-forgalomkorlatozasok-budapesten-a-vivicitta-miatt.htmlRendezvények miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten több forgalmas útszakaszon, rakpartokon és hidakon is. Az útlezárások miatt a tömegközlekedésben is menetrendi változások lesznek.NewsFotó: Szabó Gábor - Origo"Párduc, oroszlán, gorilla" - Átadták a Nyíregyházi Állatpark Dél-Amerika állatvilágát bemutató látványosságáthttp://www.life.hu/news/20160416-atadtak-a-nyiregyhazi-allatpark-del-amerika-allatvilagat-bemutato-latvanyossagat.htmlBalog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az ünnepségen kulturális vonzerőnek és értéknek nevezte a sóstógyógyfürdői állatparkot, amely - szavai szerint - nagyban hozzá tud járulni az emberek életminőségének javításához - írja az MTI. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.