Meghalt egy 4 éves kislány egy Londonból Hongkongba tartó járaton

Forrás: Imaginechina/Chen kang - Imaginechina/Chen Kang -
betegség halottkém Hongkong kislány repülőgép London meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány és szülei a londoni Heathrow repülőtérről indultak Hongkongba. A gépnek kényszerleszállítást kellett végrehajtania.

Meghalt egy kislány a Londonból Hongkongba tartó vasárnapi járaton - írja az Evening Standard. A jelentések szerint a gyermek elveszítette eszméletét. Az egyik, ápolónőként dolgozó utas igyekezett stabilizálni a kislány állapotát, amíg a gép kényszerleszállást hajtott végre Kazahsztánban.

Illusztráció Forrás: Imaginechina/Chen kang - Imaginechina/Chen Kang

Az orvosok azonban hiába küzdöttek, már nem tudták megmenteni a kislányt, aki a helyszínen életét veszítette. A szülők a tragédia után úgy döntöttek, kislányuk holttestével együtt folytatják útjukat Hongkongba. A francia édesanya és a kínai-francia származású apuka a hírek szerint rokonaikat készültek meglátogatni Kínába. A kislány feltehetően emésztőszervi rendellenességben szenvedett, halálának okát azonban továbbra is vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.