A legélethűbb és legundorítóbb sütik királynője, Katherine Dey

Forrás: Facebook/Katherine Dey -
torta undorító élethű sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A civil életben nővérként dolgozik az a 30 éves nő, aki a lehető legbizarrabb süteményeket készíti. Első látásra biztosan nem fut össze a nyál a szádban a tortái láttán, de lenyűgöző az a pontosság, amivel Katherine dolgozik.

Csupán egy hobbiként indult Katherine Dey tortakészítő karrierje, de a képek tanulsága szerint ő megtalálta azt, amiben a legjobb. Kevesen készítenek nála bizarrabb tortákat, amik ráadásul elképesztően élethűek is.

Forrás: Facebook/Katherine Dey

A 30 éves nővér elárulta, hogy bármi képes beindítani a fantáziáját, tortáihoz az élet minden területéről merít ötletet. Az azért jól látszik, hogy ez alól a munkája sem kivétel.

Forrás: Facebook/Katherine Dey

Katherine szerint a torta kinézete és íze között nagy az ellentmondás. Sok ember undorodik a süteményeitől, de a kóstolás után már eszükbe sem jutna visszautasítani egy szeletet a finom édességből.

Forrás: Facebook/Katherine Dey

Legszívesebben viszont olyan dolgokat formáz meg, amik érdekli őt. Így az emberi szerveket, és arcokat is előszeretettel alkot.

Forrás: Facebook/Katherine Dey
Forrás: Facebook/Katherine Dey
Nagy bajban van Kanye West - Beperelték a rajongóihttp://www.life.hu/news/20160419-kanye-westet-bepereltek-a-rajongoi-az-uj-albuma-miatt-birosag-ele-allhat.htmlA rapper rajongója, Justin Baker-Rhett más zenevásárlókat is képviselve gyűjtőpert indított Kanye West ellen a San Francisco-i körzeti bíróságon, mert szerinte a rapper becsapta a rajongóit azzal, hogy azt állította, legújabb albuma csak az ő érdekeltségébe tartozó Tidal zenei streamingszolgáltatón lesz elérhető. NewsOrigoA Tinder pénzt és munkát adott annak a lánynak, akit a tinderezés miatt rúgtak kihttp://www.life.hu/news/20160419-a-tinder-adott-penzt-annak-a-lanynak-akitol-a-tinderezes-miatt-vettek-el-az-osztondijat.htmlEgy Tinder-fotó miatt zártak ki egy lányt a Nebraska Egyetem Chi Omega testvériségéből. Itt meg is állhatna a történet, ám Tinder a lány megmentésére sietett: tanulmányi ösztöndíjat és egy gyakornoki állást is ajánlottak neki. NewsOrigoMegbukott a doppingteszten Dudás Miklós világbajnok kajakozóhttp://www.life.hu/news/20160419-dudas-miklos-magyar-vilagbajnok-kajakozo-megbukott-a-doppingteszten.htmlTiltott hormonkészítményt mutattak ki a magyar sportoló tavaly leadott mintájából. Dudás Miklós nem tagadja a doppingvétséget. News--Kandúr, nőstény, vagy mindkettő? Fogadj örökbe egy hermafrodita cicát! http://www.life.hu/news/20160419-ime-a-hermafrodita-macska-ami-kandur-es-nosteny-is-egyszerre.htmlA természet néha elképesztő dolgokra képes! Ismerd meg a brit kétnemű cicát, aki most szerető gazdit keres. NewsOrigoPénteken temetik Kertész Imréthttp://www.life.hu/news/20160419-kertesz-imre-nobel-dijas-irot-aprilis-22-temetik.htmlÁprilis 22-én, pénteken 15 órakor helyezik örök nyugalomra Kertész Imrét a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben. NewsAFPKözösségi média specialistát keres maga mellé Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160419-erzsebet-kiralyno-kozossegi-media-specialistat-keres.htmlÉvi 19 millió forintnak megfelelő összegű fizetést ajánlottak a palota jövendőbeli szakemberének, aki a királynő közösségi oldalaiért fog felelni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.