klippremier forgatás dal énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű énekesnőt faggatta a legújabb daláról, melyet a szerelme segítségével vettek fel Horvátország mesés partjainál.

Lolának fontos volt, hogy egy jó hangulatú, pozitív dal szülessen. A klipforgatásohoz egy olyan helyet választott, ahol már többször is együtt nyaralt a kedvesével, így egy ismerős helyen, a Krk szigeten dolgoztak.

Teszári Nóra a Hír Tv-hez igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-teszari-nora-az-rtl-klub-menesztett-musorvezetoje-a-hir-tvhez-igazolt.htmlTeszári Nóra hosszú hónapokig keresgélt, mire újra munkába állt. TV + Sztárok--Bébibumm a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-adasban-jelentett-be-hogy-kisbabat-var-majka-ketszeres-apuka-lett.htmlA show első adásában Liptai Claudia bejelentette, hogy gyermeket vár, majd a következő adásban Majkának gratuláltak, vajon ki lesz a következő? TV + Sztárok--80 milliót érő házát is elvesztette Farm Sanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160418-az-rtl-klub-farm-cimu-musoranak-jatekosa-sanya-elvesztette-80-millios-hazat-csaladi-viszaly-miatt.htmlEgy családi vita fajult pereskedéssé, amiből nem jött ki jól a Farm versenyzője. Elbukta házát, és a nulláról kell újrakezdenie az életét Sanyának. TV + SztárokOrigoKísérteties hasonlóság! Megtaláltuk Angelina Jolie eltitkolt húgáthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-angelina-jolie-szineszno-hasonmasa-mara-teigen-modell.htmlMara Teigent nem mindennapi külseje emelte az internetsztárok sorába. TV + Sztárok--Schobert Norbi és Keresztes Ildikó előadása nyerte az adás legviccesebbje címethttp://www.life.hu/sztarok/20160417-a-nagy-duett-produkcioja-a-masodik-adasbol.htmlMúlt héten Schobert Norbi és Keresztes Ildikó izmos lábai voltak középpontban, ezen a héten a jó kedvé volt a főszerep.TV + Sztárok--A Keresem a családom mellett a Heti hetesbe is beül Hadas Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20160416-a-keresem-a-csaladom-mellett-a-heti-hetesbe-is-beul-hadas-kriszta.htmlAz RTL Klub Keresem a családom című műsorának második évadát már javában forgatja a stáb. Míg itthon annak örülhetünk, hogy végre itt a már-már nyárias idő, Hadas Krisztáék a zord Szibériába utaznak vasárnap:TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.