Így telnek Csobot Adél és Istenes Bence szülés előtti napjai

Csobot Adél terhesség szülés Istenes Bence összebújás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő hamarosan életet ad első gyermekének, egy cuki fotóval pedig megmutatta, hogyan telnek a babavárás utolsó hetei.

Csobot Adél és Istenes Bence a napfényes időben összebújva romantikáztak. Az biztos,hogy a szerelmesek kihasználnak minden percet, amit még a kis trónörökös érkezése előtt együtt tölthetnek, mert utána, már minden kisfiúkról fog szólni.

Forrás: Facebook/istenesbence
Hoppá! Berki Krisztián megmutatta mi van a lábai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160420-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-tornasz-edzes-elott-szelfizett-a-laba-koze.htmlAz izmos tornász, a lólengés olimpiai bajnoka, edzés közben engedett bepillantást lábai közé, ahonnan izmos fiúk mosolyognak. TV + Sztárok--Hajdú Péter őszintén beszélt az új műsorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160420-hajdu-peter-oszinten-beszelt-az-uj-musorarol.htmlVilágsztárok, sok százmilliós költségvetés - így harangozták be Hajdú Péter nemsokára induló műsorát, a Showtime-ot. Velős kérdésekkel bombáztuk a műsorvezetőt, aki őszintén mesélt a terveiről. TV + SztárokOrigoBulvárrap: "Stahl Juditot korábban bántalmazták az úszóedzéseken"http://www.life.hu/sztarok/20160420-stahl-judit-az-egykori-hirados-megvertek-az-uszoedzesen-heti-sztar-hirek-video.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel. TV + Sztárok--Diszkóslágerrel rukkolt elő Győzike!http://www.life.hu/sztarok/20160420-gaspar-gyozo-gyozike-vv-macival-keszitett-uj-dalt-igazi-diszkoslager.htmlIgazi csapatós nótával tért vissza Győzike a zenei életbe. Új dalát ráadásul a Való Világból ismert Macival közösen rakták össze! TV + SztárokOrigoA szexi Emilia Clarke új frizurával sokkolta a Trónok harca rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160419-emilia-clarke-meglepo-valtozason-ment-keresztul.htmlNem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy a Trónok harca színésznője, Emilia Clarke rettentően dögös, ám most egy érdekes változáson ment keresztül. Hosszú loboncát rövidebbre vágatta, és egy sötétebb árnyalatú festékkel dobta fel. TV + SztárokRúzsa Magdi kedveli a bazi nagy lagzikathttp://www.life.hu/sztarok/20160420-ruzsa-magdi-enekesno-es-zseda-enekesno-kedveli-a-bazi-nagy-lagzikat.htmlA gyönyörű énekesnővel egy filmbemutatón futottunk össze, ahová párja is elkísérte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.