Több ismert magyar embert is durván megalázták Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában, a Morning Showban. Egyikük, Havas Henrik nem rejtette véka alá a véleményét a Balázsékról.

A Morning Show kedd reggeli adásában Sebestyén Balázs és kollégái arra kérték meg hallgatóikat, osszák meg történeteiket híres magyar emberekről, akikkel kiszolgáltatott helyzetekben találkoztak.

Forrás: Class FM

A betelefonálók sorra vették többek között Andy Vajnát, Erdélyi Mónikát, Lakatos Márkot, Áder Jánost és végezetül Havas Henriket is. „Zanzibáron együtt nyaraltunk Havas úrral.Egyik este mentünk át a szálláshelyről a vacsorahelyre, akkor Havas úr már nem volt szomjas.– Ezzel nincs is baj – vágták közbe a műsorvezetők. – Azzal viszont igen – folytatta a hallgató –, hogy a recepció üvegfalán egy az egyben átsétált, majd ezután még a svédasztalt is sikerült lefejelnie" - mondta el Balázséknak egy Enikő nevű hallgató.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Bors megkereste Havas Henriket, aki a következőképp kommentálta a történteket: Az ilyen típusú műsoroktól és Sebestyén Balázstól pontosan ez az elvárható szint. Jogilag ezt úgy mondják, hogy a tőle elvárt magatartást tanúsítja.Lefordítva: az állatorvostól elvárható, hogy ne dögöljön meg a ló, tőlem, hogy tudjam a különbséget tulajdon és birtok között,Sebestyén Balázstól pedig az az elvárható, hogy gusztustalan legyen - fogalmazott. Hozzátette: sosem hallgatja a műsort. Ha a garázsban esetleg valamelyik családtagom átállítja a rádiót, és meghallom Balázs nyerítését, ön- és közveszélyessé válok. Utálom, ahogy nyerít."