Öngyilkos akart lenni, de ugrás közben meggondolta magát

öngyilkos öngyilkossági kísérlet San Francisco öngyilkosság előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Hines 2000 szeptemberében felmászott a Golden Gate hídra, és levetette magát. Zuhanás közben megbánta a tettét, és legnagyobb szerencséjére túlélte a történteket. Ma embereken segít. 

Hatvanhét métert zuhant, három csigolyája eltört. A parti őrség időben kimentette, de nem sok jót jósoltak neki az orvosok. Hét hónappal a zuhanás után vágott bele a saját projektjébe, ma már ebből is él. Facebook-oldala alapján már tíz éve él boldog házasságban, és ma már egy kislány büszke édesapja - írja a People.

Forrás: Facebook/ Kevin Hines

A 34 éves férfi a mai napig bipoláris zavarral küzd, de sokat segít neki a pszichoterápia.

Elmondása szerint az élete új célt kapott: reményt próbál adni olyan embereknek, akik szintén megkísérleték az öngyilkosságot.

Az átélt tapasztalatairól könyvet írt, és Amerika-szerte tart előadásokat.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Holtan találták minden idők legjelentősebb női birkózójáthttp://www.life.hu/news/20160421-joan-marie-laurer-noi-birkozot-holtan-talaltak-otthonaban-45-evesen-valoszinuleg-tuladagolasban-halt.htmlJoan Marie Laurer, aki Chyna néven vált ismertté a női pankrátorok között, valószínűleg túladagolásban halt meg. Otthonában találtak rá a 45 éves birkózóra. News--James Franco: "Egy kicsit meleg vagyok!"http://www.life.hu/news/20160420-james-franco-egy-interjuban-azt-mondta-hogy-egy-kicsit-meleg-de-nem-alszik-egyutt-ferfival.htmlHollywoodban akadnak olyan világhírű sztárok, akikről régóta azt pletykálják, hogy igazából a saját nemükhöz vonzódnak. James Franco pont ilyen, és persze ha tőle függ, akkor ezek a pletykák nem is merülnek feledésbe. News--11 hónapos gyermekkel fajtalankodott egy ózdi férfihttp://www.life.hu/news/20160420-ozd-f-janos-52-eves-ferfi-pere-szerdan-kezdodik-11-honapos-kisfiuval-fajtalankodott-oralis-aktust.htmlSzerdán indul annak a férfinak a pere, akit rajtakaptak, hogy egy 11 hónapos kisfiúval folytatott orális aktust. A gyermek egyik hozzátartozója érte tetten F. Jánost. News--Ha ezt Ricky Martin tudta volna, valószínűleg nem csókolózik kutyaőrült rajongójávalhttp://www.life.hu/news/20160419-a-ricky-martin-enekessel-csokolozo-rajongo-kutyakat-puszil-szajon.htmlA Grammy-díjas énekes valószínűleg többször is megbánta azt a bizonyos jótékonysági célból váltott csókját a rajongójával, aki – mint nemrég kiderült – előszeretettel puszil szájon állatokat. NewsOrigoKandúr, nőstény, vagy mindkettő? Fogadj örökbe egy hermafrodita cicát! http://www.life.hu/news/20160419-ime-a-hermafrodita-macska-ami-kandur-es-nosteny-is-egyszerre.htmlA természet néha elképesztő dolgokra képes! Ismerd meg a brit kétnemű cicát, aki most szerető gazdit keres. NewsOrigoAz olaszok ellopták Rúzsa Magdi dalát?http://www.life.hu/news/20160419-az-olaszok-elloptak-ruzsa-magdi-dalat-vagy-megsem.htmlA Szerelmes vagyok beléd Rúzsa Magdi és a Compact Discóból is ismert Lotfi Begi közös száma, amit annak idején elég sokat játszott a rádió, de a meglepő az, hogy az olaszok nemrég egy nagyon hasonló zeneszámmal rukkoltak elő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.