Kozso volt üzletvezetője állítja: penész és kukacok várták őket a teaházban

Forrás: Origo -
teaház penész kukac egér Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes üzletében nem voltak adottak a szükséges egészségügyi feltételek, legalábbis ezt állítja Kozso egykori üzletvezetője, Keglovics Zoltán.

A kívülről gyönyörű teaházban sok probléma volt az egykori üzletvezető szerint, aki áramlopással is meggyanúsította az énekest. Keglovics Zoltán elmondta, hogy a tavaly augusztusi árvíz az üzletben is nagy kárt okozott, de Kozso nem akart áldozni a helyreállításra.

Forrás: Origo

Penészről, kukacokról, és szabadon szaladgáló egerekről is beszámolt a volt üzletvezető.

“Penészes volt minden: a pult alatti szekrény, a mosogató alatt, a bojler környéke

Soroltam neki, mire kéne költeni a helyreállításnál, de nem volt hajlandó rá, pedig rengeteg pénzt hozott az üzlet” - állítja a volt munkatárs a Blikknek, hozzátette, ebből a vendégek nem nagyon vettek észre semmit, bár az egyikük lefotózott egy egeret. A teafűben lévő kukacokról azonban csak a személyzet tudott.

“A teafűben kikelő kukacokról azonban csak mi tudtunk. Nem voltak légmentesen záródóak a teásdobozok

Felfedeztük, hogy megkukacosodott vagy bepenészedett a teafű, de nem dobhattuk ki. Megmondta Kozso, hogy mit kell tennünk: fagyasztóba tenni, és mint a lencséből, ki kellett válogatni a jéggé fagyott kukacokat” - sorolta az egykori üzletvezető, aki azt is állítja, hogy egészségügyi ellenőrök soha nem jártak az üzletben és az áldatlan állapotok miatt hagyták ott több dolgozóval együtt a teaházat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.