Hatalmas újítás várható a Facebookon

Forrás: Thinkstock -
Facebook közösségi oldal telefon konferencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor már azt hittük, hogy a közösségi portál nem tartogat semmilyen újdonságot, akkor Mark Zuckerbergék erősen rácáfoltak: A csapat ugyanis ismét bebizonyította, hogy a legkreatívabb újítások még csak most következnek!

Mark Zuckerberg alig két hete jelentette be, hogy hamarosan mindenki számára elérhető lesz az új Facebook Messenger, ami a legújabb profilkódoknak hála úgy működik majd,

mint egy virtuális névjegykártyacsere.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

De ez még semmi, mivel újabb változtatásokra számíthatunk. Néhány nap múlva akár csoportos VoIP telefonhívást is indíthatsz a mobilodról. A Facebook csevegőszolgáltatásával akár 50 fős konferenciahívásokat is kezdeményezhetsz, így egy lánybúcsút vagy

egy nagy bulit is le tudtok egyeztetni a Messengeren keresztül.

Az újdonság iOS és Android mobilokon is egyaránt fut majd, és nem is lesz más dolgod, mint rákattintani a telefon ikonra, és hozzáadni azokat a neveket, akikkel egyszerre szeretnél telefonálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.