kerékpár demonstráció lezárás Belváros Bajcsy-Zsilinszky út (Budapest) Andrássy út közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentősen korlátozzák a forgalmat Budapest belvárosában szombat délután, lezárják egyebek mellett az Andrássy utat és a Bajcsy-Zsilinszky utat, valamint több hidat is - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság

A tájékoztatás szerint a délután három és fél hét közötti korlátozás az I., a II., az V., a VI., a IX., a XI. és a XIII. kerületet is érinti.

Forrás: Origo

Ebben az időszakban lezárják a Közraktár utca-pesti alsó rakpart-Dráva utca-Dózsa György út-Andrássy út-Bajcsy-Zsilinszky út-Károly körút-Múzeum körút-Üllői út-Ferenc körút-Petőfi híd-Műegyetem rakpart-budai alsó rakpart-Döbrentei tér-Attila út-Alagút-Lánchíd-Széchenyi István tér-Akadémia utca-Garibaldi utca-Nádor utca-Báthory utca-Honvéd utca-Markó utca-Széchenyi rakpart-Jászai Mari tér-Margit híd-Margitsziget útvonalat - olvasható a közleményben. Szombat délután kerékpáros felvonulást tartanak Budapesten.

Nem tudni, mi okozta Prince hirtelen haláláthttp://www.life.hu/news/20160422-prince-enekes-zenesz-elhunyt-halala-oka-ismeretlen.htmlA hatóságok egyelőre vizsgálják, miért halt meg Prince. Az idegenkezűséget sem zárják ki, de akár súlyos betegség is lehetett a háttérben. News--Elhunyt Guy Hamilton, több James Bond film rendezőjehttp://www.life.hu/news/20160421-elhunyt-guy-hamilton-rendezo.htmlÉletének 94. évében elhunyt Guy Hamilton, négy James Bond-film rendezője. A hírt Sir Roger Moore színész közölte Twitter-oldalán.News--A 77 ember gyilkosa, Andreas Breivik 11 milliót kapott a norvég államtólhttp://www.life.hu/news/20160421-11-millios-karteritest-kapott-andreas-breivik-a-77-ember-gyilkosa.htmlMint arról már beszámoltunk, a 2011-ben történt norvég mészárlás elkövetőjének, Andreas Breiviknek nem tetszik a börtönélet, ezért beperelte az államot. A pert megnyerte, összesen 11 millió forintos kártérítést kapott. News--Holtan találták minden idők legjelentősebb női birkózójáthttp://www.life.hu/news/20160421-joan-marie-laurer-noi-birkozot-holtan-talaltak-otthonaban-45-evesen-valoszinuleg-tuladagolasban-halt.htmlJoan Marie Laurer, aki Chyna néven vált ismertté a női pankrátorok között, valószínűleg túladagolásban halt meg. Otthonában találtak rá a 45 éves birkózóra. News--Igaz történet: "Bocsi, főnök, azért nem jöttem be, mert leégett a hajam!"http://www.life.hu/news/20160421-az-alkalmazottnak-leegett-a-haja-ezert-nem-tudott-bemenni-a-munkahelyere.htmlA Reddit jóvoltából találtunk egy hihetetlen sztorit, ami pont azért olyan hihető, mivel el sem tudjuk képzelni, melyik alkalmazottnak jutna eszébe egy olyan kifogás, hogy azért nem ment be dolgozni, mert leégett a haja?! News--Öngyilkos akart lenni, de ugrás közben meggondolta magát http://www.life.hu/news/20160421-megbanta-az-ongyilkossagi-kiserletet-ugras-kozben-banta-meg-tulelte.htmlKevin Hines 2000 szeptemberében felmászott a Golden Gate hídra, és levetette magát. Zuhanás közben megbánta a tettét, és legnagyobb szerencséjére túlélte a történteket. Ma embereken segít. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.