Semmi sem homályosíthatja el Tóth Gabi szépségét: Fotó!

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi énekesnő Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először számolunk be róla, hogy a gyönyörű énekesnő, csak úgy ragyog. Gabi most új fotóval örvendeztette meg rajongóit.

Az énekesnő Instagram-oldalára posztolt, és ugyan erősen süt a nap a háta mögött, Gabi szépségére nem vet árnyékot. Ez a fénykép persze jóval visszafogottabb, mint a legutóbbi, akkor ugyanis Tóth Gabi elképesztő dekoltázst villantott.

Forrás: Instagram/tothgabi
Tóth Gabi elképesztő dekoltázst villantott - Micsoda dögös maca!http://www.life.hu/trend/20160407-toth-gabi-enekesno-a-csutortoki-dogos-maca.htmlAz énekesnő mélyen dekoltált felsőben forrósította fel a hangulatot és biztos, hogy amerre csak járt, mindenütt forogtak a nyakukon a férfifejek. Trend--Kiderült, Tóth Gabi szerint kié hazánk legjobb hangjahttp://www.life.hu/sztarok/20160404-toth-gabi-enekesno-elarulta-szerinte-kie-magyarorszag-top-hangja.htmlAz énekesnő letette a voksát, mégpedig nem is akárki mellett. TV + Sztárok--Így kényezteti szerelmét reggelenként Tóth Gabihttp://www.life.hu/intim/20160329-toth-gabi-igy-kenyezteti-trap-kapitanyt.htmlAz énekesnő szinte ragyog a boldogságtól, és ezt nem is titkolja. Trap kapitány minden reggel különleges bánásmódban részesül, melyet kedvese talált ki még a kapcsolatuk elején. Intim--Tóth Gabi megmutatta, milyen szuper teste letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-toth-gabi-enekesno-megmutatta-milyen-szuper-teste-lett.htmlA sok edzésnek köszönhetően az énekesnő egyre elégedettebb önmagával. Gabi egy szelfivel demonstrálta, milyen bombázó lett. Ez Zsír!--Molnár Tibor, Tóth Gabi szerelme: "Gabi olyan, mint egy kis feleség"http://www.life.hu/intim/20160324-toth-gabi-enekesno-szerelme-molnar-tibor-szerint-olyan-mint-egy-kis-feleseg.htmlAz X-Faktorból megismert Tha Shudras zenekar tagja őszintén beszélt Tóth Gabiról és egyre harmonikusabb párkapcsolatukról. Intim--Tóth Gabi exe nem fog csajozni a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-toth-gabi-enekesno-exe-marko-robi-nem-fog-csajozni-a-tv2-nagy-duett-musoraban.htmlMarkó Robit arról faggattuk a TV2 sajtótájékoztatóján, nem fél-e attól, hogy beleszeret partnerébe Lolába. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.