Egy 17 éves lányt erőszakoltak meg a Balatonnál

Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou -
nemi erőszak erőszak NANE támadás Balaton NANE2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előzetes letartóztatásba helyeztek hétfőn három garabonci férfi, akik a hétvégén a keszthelyi Balaton-parton rátámadtak egy fiatal nőre és barátjára. Egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt.

Gyakorlatilag tetten érték a rendőrök azt a férfit, aki egy 17 éves lányt erőszakolt meg Keszthelyen még szombatra virradó éjjel. A gyanúsított és két társa azóta már előzetes letartóztatásban van.

Képünk illusztráció. Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou

A támadás a balatoni strand közelében történt. A lányra és barátjára három garabonci férfi rontott rá - ketten közülük 21 évesek, egyikük 27. A támadók először "házi pornóvideó" készítését ajánlották nekik, de a pár tiltakozására az egyik férfi a fiút pofon vágta és megrúgta, majd elkergette. Társa ezután erőszakolta meg a 17 éves lányt. A továbbiaknak az vetett véget, hogy a fiú időközben

rendőrökkel tért vissza a barátnőjéhez.

A Keszthelyi Járási Ügyészség előterjesztésére hétfőn előzetes letartóztatásba került mindhárom férfi 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.