Gáspár Győző lánya párkapcsolatról, a médiához való viszonyáról és arról mesélt nekünk, milyen munkakörben tudná elképzelni magát pár év múlva.

Gáspár Evelinnel jó ideje szerettem volna leülni, beszélgetni, mert kíváncsi voltam, hogyan dolgozza fel a média folyamatos érdeklődését és egyáltalán, hogyan telnek a showman nagyobbik lányának mindennapjai.

Forrás: Facebook/Fem3Café

Mivel szeretnél foglalkozni, ha elvégzed a főiskolát?

A diploma a legnagyobb vágyam, mert úgy gondolom, ahhoz rögös út vezet, és sokat kell érte dolgozni. A tudás megszerzése azon múlik, hogy mennyi energiát fektetsz bele és milyen áldozatokat vagy képes hozni azért, hogy diplomád legyen. Később pedig szeretnék majd egy olyan vállalkozást, aminek keretien belül segíteni tudok az embereknek, például fitnesz-, wellness-kérdésekben. Először azonban legyen meg a diplomám....

Amikor a bulvár nap mint nap veled foglalkozik, azt hogyan viseled?
Szerintem nagyon jól kezelem, mert sosem veszem fel, amit írnak rólam. Ha olyan kedvem van, játszok az újságírókkal, poénkodom velük, kiszínezem a sztorikat. Ebben nőttem fel, meg kellett tanulnom együtt élni vele. Régebben a lelkemre vettem a negatív híreket, kommenteket, ma már, ha írnak rólam egy cikket, utána azt tapasztalom, hogy többen követnek a közösségi oldalaimon és ennek tulajdonképpen örülök. Meg kellett tanulnom okosan posztolni, most már kerülöm a hivalkodást, mert volt, hogy kiverte a biztosítékot egy-egy bejegyzésem. Ma már szolidabb vagyok, fel kellett nőnöm ahhoz, hogy ésszel osszam meg az életem történéseit. Például az autóm miatt is sokan támadtak, mert sajnos Magyarországon irigyebbek az emberek.

Barátaid vannak, hiszen annak, akit a tévében látnak és híresek a szülei, sokkal nehezebb kapcsolatokat építeni?
Futottam bele olyan szituációba, hogy addig voltam jó, amíg hasznot láttak bennem. Például az iskolában addig kellettem, amíg a kávézóba elszállítottam a társaim, vagy odaadtam nekik a jegyzeteim, aztán amikor már nem volt rám szükség, nem hívtak. Nincsenek barátim és nem is lesznek! Nem kellenek barátok, jobban érzem magam antiszociálisan. Minden örömöm, bánatom a barátommal és a szüleimmel beszélem meg. Elegem lett abból, hogy az érdekeket nézik az emberek.

Párod mióta van? Ő hogyan viseli a veled járó érdeklődést?
Egy éve vagyunk együtt és nagyon jól megvagyunk. Az elején zavarta, amikor megjelent a lapokban, hogy van barátom, de végül azon is jót nevettünk. Mindig azt javasolja, hogy a kommenteket ne olvassam el, mert sok a negatív hozzászólás. Azt gondolom, végre találtam egy olyan társat, akivel kiegészítjük egymást. Azért természetesen vannak külön programok, például a testvéremmel, Virággal, sokszor elmegyünk vacsorázni, járjuk a várost és „csajoskodunk".

Gáspár Evelin, Gáspár VirágForrás: Instagram/Gáspár Evelin

A tesód virág teljesen kerüli a nyilvánosságot....

Igen, ő nem szereti a felhajtást. Sokkal érettebben gondolkozik, mint a vele egykorú 14 évesek. Annak pedig nagyon örülök, hogy ő még nem pasizik, nem alszik ott senkinél, mint a korabeli társai. A szüleink erősen fogtak minket, nekem 21 éves koromig nem is volt barátom, addig nem engedték, ebből a szempontból nagyon erkölcsös a családom.

Győzi hogy viseli, hogy a lánya mellett felbukkant egy férfi?
Nagyon nehezen nyitottam a fiúk felé. Ez azért lehetett, mert nem volt nagy baráti társaságom, bizalmatlan voltam az idegenekkel szemben és a testem miatt is voltak bennem gátlások. A szüleim eleinte furcsállották, amikor megláttak az oldalamon egy fiúval, de aztán teljes mértékben elfogadták. Mivel még nem lakunk együtt, így sokszor otthon vagyok a szüleimnél. Ikrek jegyben születtem, ezért számomra fontos, hogy a szabadságom megmaradjon, nehezen kötelezem el magam.

A barátod segített abban, hogy több önbizalmad legyen?
Igen, segített megszeretni önmagam és abban is jó hatással volt rám, hogy megnyugodtam. Régebben mindig mentem volna valahová, pörögtem, most szívesen vagyok otthon a nyugiban.