Új fordulatot vehet a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügye: a legújabb hírek szerint a kislány felébredt és megzavarta azokat a bűnözőket, akik betörtek a szülei nyaralójába.

Madeleine McCann betörők "munkáját" zavarta meg aznap este, amikor nyoma veszett - írja a Daily Star. A lap szerint a 9 évvel ezelőtt eltűnt kislány ügyében nyomozó rendőrök most ezen a vonalon elindulva igyekeznek fényt deríteni az igazságra.

Forrás: Origo

A feltételezések szerint az akkor 3 éves kislány, aki 2007. május 3-án tűnt el szülei portugáliai apartmanjából, valószínűleg felébredt, ekkor kaphatta rajta a betörőket. A rendőrök úgy vélik, hogy a három gyanúsított lehet a megoldás kulcsa Madeleine eltűnésének ügyében, akit a legutóbbi feltételezések szerint Paraguayban láttak.

A világ legrejtélyesebb eltűnései
A világon szinte minden percben eltűnik valaki – legyen az felnőtt, vagy akár gyerek. A szerencsésebbek épségben előkerülnek, de sokuk testére csak haláluk után találnak rá. Ám a legszörnyűbb talán mégis az, amikor valaki egyszerűen köddé válik. Amikor valakinek úgy veszik nyoma, hogy még a rendőrség is tehetetlen, ez esetben a nyomozást rövid időn belül felfüggesztik. Íme, a világ leghíresebb és legrejtélyesebb eltűnési esetei.