Sebestyén Balázs bírálta Friderikuszt, amiért az kiállt Kiss László mellett

Kiss László erőszak Friderikusz Sándor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető Veiszer Alinda műsorában is felvállalta markáns véleményét a Kiss László-ügyben, és nem tud egyetérteni azokkal a szaktársaival, akik szerint már megbűnhődött a tettéért, így Friderikusz Sándorral sem.

Kiss László volt szövetségi kapitány megerőszakolási botrányáról sok ismert személyiség elmondta a véleményét. A legtöbbek szerint erre nincs bocsánat, Sebestyén Balázs is hasonlóan vélekedett.

Forrás: RTL Klub

„Egy ember ellen, egy nő ellen, a teste és a lelke ellen ilyet elkövetni a legocsmányabb bűncselekmény” - mondta akkor Balázs a Calss FM reggeli műsorában. Friderikusz Sándor véleménye azonban sokakat megdöbbentett. A tévés személyiség tulajdonképpen védelmébe vette Kiss Lászlót, ami Balázs szerint egyszerűen elfogadhatatlan.

Forrás: Tv2, MTI/Kovács Anikó

“Friderikusz állásfoglalása számomra egészen megdöbbentő volt. Szinte egy kampány volt amellett, hogy egy fiatalkori botlást miért ne lehetne elkövetni. Az, hogy hárman, csoportosan elkövetnek egy nemi erőszakot egy nőn, azt nem hívnám fiatalkori botlásnak." - mondta Balázs Veiszer Alinda műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.