A műsorvezető Veiszer Alinda műsorában is felvállalta markáns véleményét a Kiss László-ügyben, és nem tud egyetérteni azokkal a szaktársaival, akik szerint már megbűnhődött a tettéért, így Friderikusz Sándorral sem.

Kiss László volt szövetségi kapitány megerőszakolási botrányáról sok ismert személyiség elmondta a véleményét. A legtöbbek szerint erre nincs bocsánat, Sebestyén Balázs is hasonlóan vélekedett.

Forrás: RTL Klub

„Egy ember ellen, egy nő ellen, a teste és a lelke ellen ilyet elkövetni a legocsmányabb bűncselekmény” - mondta akkor Balázs a Calss FM reggeli műsorában. Friderikusz Sándor véleménye azonban sokakat megdöbbentett. A tévés személyiség tulajdonképpen védelmébe vette Kiss Lászlót, ami Balázs szerint egyszerűen elfogadhatatlan.

Forrás: Tv2, MTI/Kovács Anikó

“Friderikusz állásfoglalása számomra egészen megdöbbentő volt. Szinte egy kampány volt amellett, hogy egy fiatalkori botlást miért ne lehetne elkövetni. Az, hogy hárman, csoportosan elkövetnek egy nemi erőszakot egy nőn, azt nem hívnám fiatalkori botlásnak." - mondta Balázs Veiszer Alinda műsorában.