Friderikusz Sándor kiállt Kiss László mellett - Meglepő nyilatkozat!

Forrás: Tv2, MTI/Kovács Anikó -
Kiss László műsorvezető Friderikusz Sándor műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévés sokakat megdöbbentett és felháborított az ATV kedd esti műsorában, ahol Gerő András történésszel a Kiss László-ügyet tárgyalták sajátos megközelítésből. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya a hatvanas években három évig börtönben volt csoportosan elkövetett nemi erőszak miatt. Friderikusz szerint Kisst „förtelmes szörnyetegnek állították be, lenullázták az egész életét, ehhez pedig felrúgtak elemi emberiességi szabályokat, gondolkodási követelményeket és erkölcsi normákat”.

Forrás: Tv2, MTI/Kovács Anikó

A múlt héten nem egészen három nap alatt megsemmisítettek egy embert. Lenullázták az egész életét, mindenki szabad prédájává tették. Kiss Lászlóról van szó, aki az úszók páratlanul sikeres szövetségi kapitánya - volt, a múlt hétig”

- írta a műsor után közösségi oldalán a műsorvezető. Persze a kommentelők azonnal támadásba lendültek, így kifejezték nemtetszésüket az adással kapcsolatban.

"Kiss László az egész ország szégyene" - Durva kommentek!

A MÚSZ közösségi oldalát ellepték a durva és felháborodott kommentek, melyek többségében Kiss László és Gyárfás Tamás lemondását követelik. A legdurvábbak közül mi is válogattunk!
Friss! Állítólag megműtötték Kulka Jánost, túl van az életveszélyen http://www.life.hu/news/20160413-kulka-janos-korhazban-megmutottek-eletmento-beavatkozasra-volt-szukseg.htmlA legfrissebb hírek szerint Kulka Jánoson életmentő műtétet kellett végrehajtani, ami sajtóértesülések szerint jól sikerült. News--Sztrájk miatt kerülhet veszélybe az Eurovíziós Dalfesztiválhttp://www.life.hu/news/20160412--veszelyben-az-eurovizios-donto.htmlA tévétársaság dolgozóinak sztrájkja miatt az is megeshet, hogy elmaradnak az Eurovíziós Dalfesztivál döntői, ám ez a svéd tévétársaság szerint nem fordulhat elő. News--Vége a jó világnak! Megint vehetjük elő az esernyőkethttp://www.life.hu/news/20160412-hetvegen-nem-lesz-mindenhol-napsuteses-ido-a-napokban-esore-is-lehet-szamitani.htmlJobb, ha ma még kiélvezzük a szikrázó napsütést, mert ahogy közeledünk a hétvége felé, úgy romlik fokozatosan az idő! News--"Verték és doppingolták a lányomat" - Tovább gyűrűzik az úszóbotrányhttp://www.life.hu/news/20160412-egy-szulo-szerint-lanyat-es-uszotarsait-vertek-es-titokban-doppingoltak-a-nyolcvanas-evekben.htmlEgy szülő, akinek lánya a nyolcvanas években volt tagja egy fővárosi úszóklubnak, kitálalt az uszodákban régóta köztudott, s a sportágat beárnyékoló titkokról. News--Saját fia ölte meg Amerika egyik kedvenc tévését, Stacy Fawcettet http://www.life.hu/news/20160411-stacy-fawcett-tinedzser-fia-szurta-le-gyilkossag-a-sajat-testverert-is-megolte.htmlA 45 éves televíziós személyiséget az otthonában találták meg 17 éves fia holtteste mellett. A hírek szerint a tettes a nő másik gyermeke, aki megölte magát is a történtek után. NewsOrigoA fiatal Anakin Skywalker előbb börtönbe, majd pszichiátriára kerülthttp://www.life.hu/news/20160411-jake-lloyd-a-baljos-arnyakban-anakin-skywalkert-alakito-szinesz-a-bortonbol-pszichiatriara-kerult.htmlBajban van a Star Wars első részében a fiatal Skywalkert alakító színész, Jake Lloyd. Börtönbe került, de rájöttek, segítségre van szüksége. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.