Kiderült: Várkonyi Andrea marad a képernyőn

Forrás: Facebook/Tények -
Várkonyi Andrea TV2 híradós Tények képernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Várkonyi Andrea állítólag nagyon kiborult attól, hogy egy Facebook-bejegyzésből tudta meg, hogy távoznia kell a Tényekből, ahol Marsi Anikó váltja majd. A csatorna most tisztázta a helyzetet.

Várkonyi Andrea a TV2 állítása szerint tudta, hogy utódja hamarosan elfoglalja a székét, és már megállapodás is született arról, hogy a híradós milyen műsorban tűnik majd fel.

Forrás: Facebook/Tények

„Várkonyi Andreával úgy állapodott meg a csatorna, hogy addig marad képernyőn, amíg az új női műsorvezető meg nem érkezik. A megállapodás részletei csak a két szerződő félre tartoznak, így nem árulhatunk el konkrétumokat" – közölte a Life.hu-val a TV2 sajtóosztálya.

Megvan, ki veszi át Angelina Jolie-tól Lara Croft szerepét a Tomb Raiderbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-alicia-vikander-veszi-at-angelina-jolie-szerepet-lara-croftkent-a-tomb-raiderben.htmlA hírek szerint a gyönyörű Alicia Vikander veszi át Angelina Jolie helyét a Tomb Raiderben. TV + SztárokKiss Tibi: "Voltam nincstelen hajléktalan is!"http://www.life.hu/sztarok/20160429-kiss-tibi-elmeselte-hogy-hogyan-valtozott-meg-az-elete-miota-csaladapa-lett.htmlHuszonöt éves a Quimby, ez a tény pedig akarva-akaratlanul nosztalgiázásra csábít, ahogy történt ez a zenekar frontemberével is. Kiss Tibi a Best magazinnak mesélt az utóbbi negyed évszázad mélységeiről és magasságairól. TV + Sztárok--Zacher Gábor: "Mindannyian ugyanolyan gyarló emberek vagyunk"http://www.life.hu/sztarok/20160428-zacher-gabor-toxikologus-szerint-nincs-megkulonboztetes-a-detoxban.htmlAz ország legismertebb toxikológusát, Zacher Gábort a Nagyszínpad Tehetségmuatatón kapta mikrofonvégre a Life.hu riportere, akinek többek közt elárulta, megkülönböztetett figyelmet élveznek-e az ismert emberek a detoxban, illetve arról is mesélt, hogy minden probléma a harmadik ital után kezdődik. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs bírálta Friderikuszt, amiért az kiállt Kiss László melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160428-sebestyen-balazs-biralta-friderikusz-sandort-amiert-az-vedelmebe-vette-kiss-laszlot.htmlA műsorvezető Veiszer Alinda műsorában is felvállalta markáns véleményét a Kiss László-ügyben, és nem tud egyetérteni azokkal a szaktársaival, akik szerint már megbűnhődött a tettéért, így Friderikusz Sándorral sem. TV + Sztárok--Újabb magyar sztárnak szólt be Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-berki-krisztian-egykori-fradi-vezer-es-musorvezeto-beszolt-cseke-katinka-szinesznonek.htmlAz egykori Fradi-vezér az Édes Élet című műsorban tett pikírt megjegyzést kolléganőjére. TV + Sztárok--Amal Clooney bebizonyította, hogy ő a főnökhttp://www.life.hu/sztarok/20160428-amal-clooney-bebizonyitotta-hogy-o-a-fonok.htmlGeorge Clooney felesége egy ritka interjúban mondta el a véleményét a világ dolgairól, ami bebizonyította, hogy biztosan ő hordja otthon a nadrágot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.