Körbekukkantottunk a magyar sztárvilágban, és megtaláltuk, kik azok az egy- vagy többgyermekes szexi anyukák, akikkel bármelyik pasi szívesen eltöltene egy forró éjszakát.

Drága édesanyáink nem csak azért fontosak nekünk, mert erősek, áldozatkészek, és mindig, minden élethelyzetben számíthatunk rájuk, hanem azért is, mert tőlük örököltük a szépségünket, a nőiességünket. A magyar celebvilágban számtalan olyan hölgy van, aki szülés után is bomba formában, mindig tökéletes külsővel hódít, most megmutatjuk nektek őket!

Fotó: Sarosi Zoltan

Kezdenénk a sort Rubint Rékával, aki még akkor sem hagyta abba az edzést, amikor gyermekét várta. Abban az időszakban sokan támadták őt, és volt, aki felelőtlennek nevezte, mégsem változtatott életmódján, és teljesen egészségesen hozta világra kisfiát. Nos, Réka mindig kirobbanó formában van, tökéletesen szálkás izomzattal rendelkezik. A fitneszedzőről pedig leginkább azokat a fotókat kedveljük, amikor bikiniben pózol a tengerparton, az ilyen dögös képek láttán pedig nem is kérdéses, hogy ő az egyik VIP-milf hazánkban.

Fotó: Borzi Vivien

Sarka Kata két gyermek után, 2014 tavaszán harmadik helyezést ért el egy fitneszversenyen. Igaz, neki már akkor sem volt szüksége arra, hogy bizonyítsa, milyen szuper csaj, hiszen hiába telnek az évek, ő úgy néz ki, mint egy húszéves. Kata sokszor elmondta már, mennyire odafigyel az étkezésére, és az edzések is fontos szerepet játszanak az életében. A modellre férje, Hajdú Péter joggal lehet büszke, hiszen kevés olyan férfi van az országban, aki visszautasítaná, hogy eltöltsön egy estét Katával.

Forrás Bársony Klinika

Ungár Anikó – 67 évesen – simán letagadhatna 30 évet. Bármilyen sajtóeseményen találkozunk a bűvész nagyasszonnyal, mindig elcsodálkozunk azon, hogy rajta sem az évek, sem a ráncok nem fognak. Anikó nemrég elmesélte nekünk, hogy az étkezéssel és speedfitnesszel tartja karban a testét. Úgy tűnik, ez a példa követhető, mert az biztos, hogy most is ugyanannyi pasi rajong Anikóért, mint húsz évvel ezelőtt. 

Fotó: Magócsi Márton

Szűcs Judith már sokszor elmesélte, hogy őt a szerelem tartja fiatalon. Úgy tűnik, tényleg ez a legjobb botox, mert az énekesnő 62 évesen is topformában van, és bármikor látjuk szexi dekoltázsát, tátva marad a szánk. Valószínűleg a férfiak is így vannak ezzel, és hiába telnek az évek, Judithot biztos sokan elcsábítanák egy forró éjszakán.