Marsi Anikó lesz a Tények műsorvezetője Gönczi Gábor mellett

Gönczi Gábor TV2 műsorvezető híradós Tények Híradó Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év után tér vissza a képernyőre Marsi Anikó, aki a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent.

Május 2-tól Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben.

Forrás: BENCE.BARSONY

Anikó 1994–1996 között dolgozott a Magyar Televíziónál: a Múzsa, a Mákvirágok, a Vízöntő és a Kriminális című műsorokban volt riporter. 1996–1997 között az Ablak című műsor szerkesztő-riportere volt. 1997-ben a Tonik felelős szerkesztője volt. 1997 szeptemberétől az RTL Klub Fókusz című műsorának munkatársa. Férje Palik László, akitől 2006-ban és 2009-ben születtek gyermekei, Vilmos és Vince – írja az Origo.hu.

Coachella: A hely, ahol a legnagyobb világsztárok is kivetkőznek magukbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-vilagsztarok-akik-levetkoztek-gatlasaikat-a-coachella-fesztivalon.htmlA Coachella az évek során nemcsak Amerika legmenőbb zenei fesztiváljává vált, hanem azzá a hellyé is, ahol celebek százai merülnek bele mámorosan az éjszakába TV + Sztárok--George Clooney: "A Vészhelyzetnél jobb sorozat nem létezik" http://www.life.hu/sztarok/20160425-george-clooney-karrier-veszhelyzet-a-szinesz-karrierjet-feldobta-a-sorozat-interju.htmlAz 53 éves színész mindig is arra vágyott, hogy egy sikeres sorozat főszereplője lehessen. Elmondása szerint az amerikai kórházi játékfilmsorozat a karrierje csúcsa volt. TV + Sztárok--Növényi Norbert: "Szenvedtem, mint egy kutya"http://www.life.hu/sztarok/20160425-novenyi-norbert-es-nika-a-nagy-duett-kiesoi.htmlNövényi Norbert és duettpartnere, Nika távozott a TV2 sztár-énekeltető műsorának, a Nagy Duettnek harmadik adásából. A sportoló és az énekesnő a Life.hu kamerájának elárulták, hogyan élik meg, hogy kiestek.TV + Sztárok--Bizonytalan a sorsa Damuék babájánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-bizonytalan-a-sorsa-damuek-babajanak.htmlHamarosan kiengedhetik Damu Rolandék babáját a kórházból, szépen fejlődik, azonban teljesen bizonytalan, hova fog kerülni.TV + Sztárok--Semmi sem homályosíthatja el Tóth Gabi szépségét: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160423-toth-gabi-enekesno-szepseget-semmi-sem-homalyosithatja-el.htmlNem először számolunk be róla, hogy a gyönyörű énekesnő, csak úgy ragyog. Gabi most új fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + Sztárok--Óriási baki élő adásban: Növényi Norbert belesült dalába a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160424-oriasi-baki-novenyi-norbert-belesult-dalaba-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA birkózó, Norbi, Nika oldalán kezdte volna a Bye Bye Szása című dalt, de nem kezdte.... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.