A Szex és New York filmben is feltűnt színésznő először sérelmezte, hogy nem jelölték a Broadway színpadán nyújtott alakításáért Tony-díjra, majd inkább törölte Twitter-posztot, és jól nevelt lányhoz illően gratulált kolléganőinek, akik esélyesként indulhatnak a díjátadón.

A jelek szerint Jennifer Hudsonnek is savanyú néha a szőlő. Az utóbbi időben rengeteget karcsúsodó színésznő a napokban Twitterén jelentetett egy sokat mondó posztot, amelyben a következőt panaszolta követőinek: Nem a tehetségemet, hanem a hírnevet használták fel a jelenlétemmel. Nem vagyok meglepve.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

A Szex és New York filmben is feltűnt világsztár, aki jelenleg egy Broadway musicalben játszik, feltehetően azt sérelmezte, hogy nem őt, hanem a vele egy darabban játszó két kolléganőjét, Cynthia Erivót és Danielle Brooksot jelölték idén Tony-díjra. Később észbe kapott és törölte a bejegyzést, majd kedvesen gratulált a két színésznőnek a jelölésért. Hát, ilyen az élet.

Testvértragédiák - Sztárok és elvesztett testvéreik
Van, hogy ki nem állhatjuk, van, hogy neki meséljük el legféltettebb titkainkat - egy testvér igazi kincs lehet az ember életében. Így vannak ezzel a világsztárok is. Az alábbi hírességek nemcsak a testvérüket temették el, velük együtt a lelkük egy része is odaveszett. A Life.hu cikkéért kattints ide!