Kelly Rohrbach megmutatta hogy fest Pamela Anderson piros fürdőruhájában

Kelly Rohrbach Pamela Anderson fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellkedésben és színészetben is jártas Kelly Rohrbach az új Baywatch-film egyik legfontosabb szereplője, ő ugyanis Pamela Anderson utódja. Nemrég pedig megmutatta hogyan is fest a híres piros fürdőruhában.

Végre! Kelly Rohrback felvette annak a bizonyos piros fürdőruhának modern változatát, amelyben annak idején Pamela Anderson alakította a Baywatch-sorozat ikonikus szereplőjét, C. J. Parkert. Íme, egy pár kép a híres sorozatból készülő film forgatásáról egyenesen Miamiból:

Kelly Rohrbach nem tipikus modellből lett színésznőcske

A Sports Illustrared modellje, Kelly Rohrbach a Goergetown Egyetemen végzett színművészet szakon, tanult a London Academy of Music and Dramatic Artson, és feltűnt többek között a Két pasi meg egy kicsi, a Született detektívek című tévésorozatokban, illetve szereplni fog Woody Allen még készülő filmjében is. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.