Elég durva "poén" áldozata lett az a 22 éves lány, akit barátja viccelt meg, mégpedig úgy, hogy levágta a lány haját. A barátnő persze mit sem sejtve aludt, és kis híján sokkot kapott, amikor felébredt.

A 24 éves Brad Holmes szereti megviccelni 22 éves szerelmét, Jenny Daviest, és most fogott egy ollót,

miközben a lány aludt, és levágta barátnője haját.

De a legdurvább, hogy Holmes azzal ébreszti fel barátnőjét, hogy hozott neki egy ajándékot, és először megmutatja neki, majd hozzávágja a levágott kontyot. És mit tesz egy lány ilyenkor?! Pont azt, amit Jenny is tett:

Kiborul, sír és dobálózik.

 A fiú természetesen megpróbálta jóvátenni a történteket, és a következőképp reagált az őt támadó kommentekre:

"Szavakban ki se lehet fejezni, hogy mennyire szeretem Jent, és természetesen számítottam rá, hogy az emberek seggfejnek néznek majd emiatt, ami egy fair komment. De jól vagyunk, boldogok, mint mindig. Persze még sok mindent kell csinálnom, hogy ezt jóvátegyem. Azt viszont szeretném, ha tudná mindenki, hogy az egész előtt foglaltam neki időpontot a fodrásznál. Szemben egy csomó más kapcsolattal, nekünk nincs arra szükségünk, hogy minden lúzer orra alá dörgöljük, hogy mennyire szeretjük egymást, mert ezt anélkül is tudjuk, hogy kiraknánk a kirakatba. Mi egy másik oldalunkat mutatjuk az embereknek. Erősebb köztünk a kötelék, mint ami a párok 99%-ára jellemző. Ezért van, hogy ennyi mindent megcsinálhatunk egymással."