Chrissy Teigen keblei olyan nagyok, hogy még a ruhája is szétszakadt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
fehérnemű terhesség Chrissy Teigen Hulk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell, Chrissy Teigen egy szokatlanul merész képet osztott meg a rajongóival. Nem egy meztelen fotóra gondolunk, bár a dekoltázsa azért így is látszik - de csak azért, mert az újdonsült anyuka keblei annyira megduzzadtak, hogy szétszakadt a ruhája.

Nemrég bemutattuk Chrissy Teigen és John Legend első közös gyermekét, a szépséges modell pedig most megmutatta nekünk, hogy újdonsült anyaként milyen is a duzzadó mellek árnyoldalával szembesülni: Chrissy ruhája ugyanis szétszakadt, de ahogy a modell fogalmazott, inkább

Hihetetlen Hulkhoz hasonlóan ő is átváltozott.

Forrás: Instagram / Chrissy Teigen

Chrissy Teigen testét csak egy kis festék takarta

A dögös modell a Soprts Illustrated magazinnak dobta le magáról az összes textilt! Chrissy Teigen már hetedszer szerepel a magazinban, de testét elnézve ezen nincs is mit csodálkozni. A sztár két fotót is megosztott a dögös fotózásról, és elárulta, hogy óriási megtiszteltetés számára, hogy egy ilyen nagy márkát képviselhet. A teljes cikket elolvashatod itt!

Kelly Rohrbach megmutatta hogy fest Pamela Anderson piros fürdőruhájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-kelly-rohrbach-megmutatta-hogyan-fest-pamela-anderson-piros-furdoruhajaban.htmlA modellkedésben és színészetben is jártas Kelly Rohrbach az új Baywatch-film egyik legfontosabb szereplője, ő ugyanis Pamela Anderson utódja. Nemrég pedig megmutatta hogyan is fest a híres piros fürdőruhában. TV + SztárokOrigoEgy a rajongónak hála, soha többé nem fotózkodhatunk Amy Schumerrelhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-ennek-a-rajongonak-koszond-hogy-soha-tobbe-nem-szelfizhetsz-amy-schumerrel.htmlEgy lelkes rajongó addig követte Schumert, amíg a színésznőnek elege lett belőle és kiborult. TV + Sztárok--Kiss Tibi: "Voltam nincstelen hajléktalan is!"http://www.life.hu/sztarok/20160429-kiss-tibi-elmeselte-hogy-hogyan-valtozott-meg-az-elete-miota-csaladapa-lett.htmlHuszonöt éves a Quimby, ez a tény pedig akarva-akaratlanul nosztalgiázásra csábít, ahogy történt ez a zenekar frontemberével is. Kiss Tibi a Best magazinnak mesélt az utóbbi negyed évszázad mélységeiről és magasságairól. TV + Sztárok--Újabb részletek derültek ki Britney Spears botrányos múltjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-britney-spears-menedzsere-oszinten-vallott-az-enekesnorol-aki-sulyos-drogfuggo-volt.htmlBritney Spears egykori menedzsere, Sam Lufti évek óta perben áll az énekesnővel és a családjával, és most újabb részleteket szivárogtatott ki a botrányos sztár múltjáról. TV + SztárokOrigoElizabeth Olsen mellei majdnem kiugrottak az estélyibőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160428-elizabeth-olsen-megmutatta-a-melleit-a-bosszuallok-bemutatojan.htmlMivel Elizabeth Olsen jelenleg az Amerika kapitány: Polgárháború című filmet promózza, így kedden Londonba utazott, ahol elegáns és letisztult stílusa mellett óriási melleit is megmutatta. TV + Sztárok--Újabb részletek derültek ki Britney Spears botrányos múltjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-britney-spears-menedzsere-oszinten-vallott-az-enekesnorol-aki-sulyos-drogfuggo-volt.htmlBritney Spears egykori menedzsere, Sam Lufti évek óta perben áll az énekesnővel és a családjával, és most újabb részleteket szivárogtatott ki a botrányos sztár múltjáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.