Összegabalyodnak a szerelmi szálak a Farmban

farm Farm Dóri Farm Gergő szerelem Farm Brigi Farm Attila szerelmi háromszög RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila kifejtette Dórinak, hogy szerinte a lány sokkal jobban illik Gergőhöz, mint jelenlegi párja, Brigi.

Úgy tűnik, Attila felcsapott párkapcsolati szakértőnek, és ő is bekapcsolódik a szerelmi háromszög alakításába. A Farm hétfő esti adásában ugyanis Dórit környékezi meg elméletével. „Mit gondolsz Brigi és Gergő kapcsolatáról? Csak mert túl sokat nyüzsögsz bele az életükbe" – szegezi Attila a kérdést kendőzetlenül Dórinak, aki először csak annyit tud mondani, hogy szerinte ez marhaság, ő nem szól bele Brigi és Gergő kapcsolatába. Szerinte csak egyszerűen jó barátok lettek Gergővel, jókat tudnak beszélgetni, semmi több. Attila azonban továbbmegy: „Sokkal konkrétabban el tudom képzelni azt, hogy te és Gergő vagytok egy pár". De hogy erre mit reagál Dóri, és kinek a barátságát szeretné „lerugdosni" magáról, az kiderül a ma esti adásból.

Forrás: RTL Klub
Beférkőzött a feszültség a pucér álomszigetrehttp://www.life.hu/sztarok/20160509-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-meztelen-tarskeresojebe-beferkozott-a-feszultseg.htmlÚgy tűnik, az új szereplők érkezésével bomlik az udvarias és óvatos puhatolózás az Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjében. TV + Sztárok--Bódi Margó luxusverdában pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160509-bodi-margo-bodi-guszti-felesege-egy-luxusautoban-menozott.htmlA Bódi család legismertebb asszonya egy gyönyörű autóban pózolt, úgy ahogy az igazi nagymenők. TV + Sztárok--Sütő Enikőn nem fog az idő - Fiatalkori fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160509-suto-eniko-egykori-modell-szexi-retrofotoval-rukkolt-elo.htmlAz egykori topmodell megmutatta, milyen volt régen és ehhez képest hogy fest most - az egyértelmű, hogy az évek nem fognak Enikőn. TV + Sztárok--Berki Krisztián combos transzvesztita showt tolt a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-berki-krisztian-fesus-nellyvel-combos-transzvesztita-showt-tolt-a-nagy-duettben.htmlA macsóért, aki egy hét alatt hízott 14 kilót, az egész produkció alatt drukkoltunk, hogy el ne vágódjon, hiszen forrónadrágban és arany felsőben próbált görkorcsolyázni. TV + Sztárok--Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa párosára nem kíváncsiak már a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-pal-denes-es-demcsak-zsuzsa-parosara-nem-kivancsiak-mar-a-nezok.htmlSzexi produkciójuk után mégis búcsúzniuk kell Demcsákéknak.TV + SztárokElőször járt élő műsorban Ördög Nóra kislányahttp://www.life.hu/sztarok/20160509-nanasi-mici-ordog-nora-kislanya-eloszor-jart-elo-musorban-kismenokben.htmlA Kismenők stúdiójában elvarázsolva érezhették magukat a szereplők, hiszen mesés birodalom lett a színpadból. Ördög Nóra kislánya az első élő műsor alatt a helyszínen figyelte az eseményeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.