Farm Brigi elárulta barátjára tenné a kiválasztáson a jelet

Forrás: RTL Klub -
farm kiválasztás Farm Gábor Farm Brigi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brigi csalódik Gáborban, mert elvárná tőle, hogy mindenkinek a szemébe mondja, amit a háta mögött gondol róla.

Munkásan kezdődik a szerdai reggel a Farmon, tehénfejés közben Gábor panaszkodik Briginek, hogy miért nem jött ki vele dolgozni, miért most kell diót törnie a konyhában. Brigi szóvá teszi Gábornak: „néha te is ki vagy Sanyára, és nem mondod neki”. Gábor tagadja ezt, szerinte ő mindig elmondja véleményét Sanyának és semmilyen körülmények között nem tenné rá a jelét a kiválasztáson. Gábor szerint épp Brigi az, aki mások háta mögött űz gúnyt az emberből. Brigi később Cintiának panaszkodik: „csalódtam Gáborban, azt hittem, hogy jópofa és egyenes ember, de nem az.” Azt is megpendíti a fiatal lánynak, hogy emiatt lehet, hogy Gáborra fogja tenni a jelét a kiválasztáson. De hogy vajon tényleg Gáborra kalapálja-e majd a jelét Brigi a Farm nyolcadik kiválasztásán, az kiderül a ma esti adásból.

Forrás: RTL Klub
Freddie és Justin Timberlake egy színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160511-freddie-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-dontose-justin-timberlakel-allhat-egy-szinpadon.htmlFreddie az első elődöntőben a negyedik előadóként lépett színpadra Pioneer című dalával a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon. Mivel a magyar énekes döntőbe jutott, így egy igazi világsztárral is találkozhat. TV + Sztárok--George Clooney lepukkant, Amal Clooney pedig soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160511-george-clooney-es-amal-clooney-megerkezett-a-cannes-i-filmfesztivalra.htmlA hollywoodi celebpár is megérkezett a 69. cannes-i filmfesztiválra. TV + SztárokAFPCicaharc a Farmon! Brigi bemutat Cintiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-az-rtl-klub-farm-cimu-musoraban-brigi-bemutat-cintianak-egy-mese-miatt.htmlA lányok természetesen Gergő miatt feszülnek egymásnak, úgy tűnik a jámbor kutyás fiú körül, mindig zizegnek az érzelmek. TV + Sztárok--Győzike fellebbentette a fátylat a fitneszvilág sötét oldalárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160509-gaspar-gyozo-showman-fellebbentette-a-fatylat-a-fitneszvilag-sotet-oldalarol.htmlGáspár Győző egy videóinterjúban kiteregette a fitneszvilág szennyesét és elárulta, miből élnek a testépítő fiúk. TV + SztárokOrigoHatalmas balhé a Farmon - Brigi és Gergő kapcsolatának annyi?http://www.life.hu/sztarok/20160510-hatalmas-balhe-a-farmon-brigi-es-gergo-veszekedese.htmlAz Attila győzelmével végződő párbajt a farmlakók ismét egy kis alkohollal ünnepelték. Brigi ismét alaposan felöntött a garatra, Gergő berágott. TV + SztárokBotrány! Magából kikelve ordítozott a Hagyjál főzni! egyik versenyzője http://www.life.hu/sztarok/20160510-hagyjal-fozni-istenes-bence-nevetett-az-orditozo-versenyzon-video-az-esetrol.htmlAz RTL Klub családi műsorának egyik játékosa annyira kiborult egy feladaton, hogy arra a csatorna eddigi adásaiban nem volt példa. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.