Anyák napján, a kisfia szeme láttára gyilkolták meg a nőt

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság anyák napja kisfiú fegyver anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt vasárnap reggel, vagyis az Egyesült Államokban Anyák napjaként ünnepelt napon a saját háza előtt, a kisfia szeme láttára gyilkoltak meg egy nőt a Kentucky állambeli Louisville-ben.

A családtagok szerint Angelina Pressleyt kifigyelték, és amikor hazaért fiával és vőlegényével, megvárták, hogy a nő kijöjjön a házból,

majd lelőtték.

Egyelőre az ügynek még nincs gyanúsítottja, és az is gondot okoz, hogy a helyi rendőrség gyilkossági csoportjának vezetője csak a nő 8 éves kisfiára tud hagyatkozni.

"A fiú azt mondta, hogy imádott az édesanyjával lenni és hogy nagyon izgatott volt aznap, mivel vett neki egy szép nyakláncot, amit anyák napja alkalmából akart neki odaadni. Ekkor valaki, vagy valakik a szeme láttára ölték meg az édesanyját."

A család szerint a kisfiúra is fegyvert fogott a nő gyilkosa,

de végül csak a nőt lőtte le.

Nem tudni, hogy mi volt az indíték, de áldozat egyébként speciális igényű kisgyermekeket tanított és az egész életét arra tette fel, hogy másoknak segíthessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.